Криптовалути - Cryptocurrency Bitcoin Ethereum.....

• Креатор на темата Креатор на темата Igor.sv
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки некој ако има инфо за oneCoin да сподели ако може?
Ова чудо има ли воопшто карактеристики на крипто-валута или е обично сра*е?
Коа ќе укуцам на Google "oneCoin", прво што ми искача е SCAM, а глеам многу луѓе кај нас се нафурани на ова чудо.
Ponzi sema i scam begaj podaleku, ako sakas da zemes nesto vo cripto samo Bitcoin drugo se ti e mnogu spekulativno i lesno moze na 0 da otide.

Prodavam/kupuvam Bitcoin/ether, vadam pari od paypal isplata mozna i vo kripto.

Prodavam/kupuvam Bitcoin/ether, vadam pari od paypal isplata mozna i vo kripto.
Прашањево можда ми е премногу храбро, ама нова сум па ќе си прашам :)
Зашто ја пренасочуваш инвестицијата во Ethereum?
Дали ова значи дека Bitcoin-от се стабилизираше и во иднина не се очекуваат поголеми флуктуации во неговата вредност?
Кои се проекциите за Ethereum?

п.с Ќе разберам ако не сакаш да одговориш :)

Последно уредено:
Прашањево можда ми е премногу храбро, ама нова сум па ќе си прашам :)
Зашто ја пренасочуваш инвестицијата во Ethereum?
Дали ова значи дека Bitcoin-от се стабилизираше и во иднина не се очекуваат поголеми флуктуации во неговата вредност?
Кои се проекциите за Ethereum?

п.с Ќе разберам ако не сакаш да одговориш :)

Pohrabro uzivot nemam videno svaka ti cast, pogresno si razbrala ne prenasocuvam nikakva investicija nego i dvete valuti gi prodavam i otkupuvam. Bitcoinot seuste ne se stabilizirase i ima volatilnost i se cekaat seuste regulacii od odredeni institucii taka sto ne seuste nema mass adoption i seuste se ceka da se stabilizira.

Proekcii za Ethereum veruvam deka ke vleze naskoro u Proof of Stake, za cenata nemozam da spekuliram.

Ete odgovoriv

Pohrabro uzivot nemam videno svaka ti cast, pogresno si razbrala ne prenasocuvam nikakva investicija nego i dvete valuti gi prodavam i otkupuvam. Bitcoinot seuste ne se stabilizirase i ima volatilnost i se cekaat seuste regulacii od odredeni institucii taka sto ne seuste nema mass adoption i seuste se ceka da se stabilizira.

Proekcii za Ethereum veruvam deka ke vleze naskoro u Proof of Stake, za cenata nemozam da spekuliram.

Ete odgovoriv
Е шо па ти одма ја тераш на мајтап околу храброста на прашањево :)
Нова сум во ова и тек се едуцирам околу инвестирање у крипто-валута...
Од кај да знам дали ти Е или Не ти Е проблем да споделиш дел од своите видувања и анализи околу очекувањата за движењето на цените.
Извини што те цитирав “facepalm“ :)

Е шо па ти одма ја тераш на мајтап околу храброста на прашањево :)
Нова сум во ова и тек се едуцирам околу инвестирање у крипто-валута...
Од кај да знам дали ти Е или Не ти Е проблем да споделиш дел од своите видувања и анализи околу очекувањата за движењето на цените.
Извини што те цитирав “facepalm“ :)

Pa sto da ne ja teram, za prasanje ne ti treba hrabrost nego za delo :)

Odlicno e sto se educiras i drago mi e da ima i zeni u ovaa sfera. Samo napred.

Ne mi smeta tuka sum za spodeluvanje. Sto i da treba.

Еве позитивен пример како треба да изгледа нивото на комуникација и транспарентност кон Coinholders на месечно ниво од страна на еден проект во крипто светот: Кога поголемиот број на крипто валути, тимови и community би биле на вакво ниво, довербата и прифатеноста ќе беше многу поголема.

https://medium.com/skycoin/august-community-update-52bdbf1e762d
https://medium.com/skycoin/august-community-update-52bdbf1e762d

Здраво. Ми треба совет околу тоа преку која платформа е најдобро да набавам XRP, како би можел кога би сакал најлесно да ги уновчам и уште некои совети ако имате. Ја прочитав целава тема и не најдов конклузивно решение на кој сајт ние македонците можеме да тргуваме со крипто и потоа да може да ги извадиме парите без проблеми. Поздрав и фала однапред.

Baram da kupam btc za 2000evra po momentalen kurs. Ako ima nekoj da prodava bez provizija neka se javi

Шиткам btc i etherium без провизија околу 450 долари вредат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom