Криминалци и криминални групи во МК

Се знае кај нас како функционираат мафијашите, заштита од мвр структурите и никој не те чепка, мислам дека нема посериозна група која делува самостално, но ме интересира ваше мислење, дали на пирамидата најгоре стои македонец, правам компарација пример у Белград многу јаки се црногорците, има и хрвати има и албанци има и бугари, но последниот збор го има србинот.
Дали и кај нас последниот збор го има македонецот?
Кај нас последниот збор го има американецот

Кај нас последниот збор го има американецот

Темата е прејака, полна со информации, доста многу ликови и од постара гарда и многу кои моментално не се експонирани а сигурно имаат големо влијание на улицата па затоа не би се согласил.

Четворица светски наркобосови лани во ист ден добиле македонски пасош
Објавено: 08 јуни 2021 - 07:36

mkd-511930.jpg

Каква случајност, ова еднаш во 100 години се случува во светот :D

koj posleden zbor? Sto zborite vie ne e ovoa selska koperacija

Се знае кај нас како функционираат мафијашите, заштита од мвр структурите и никој не те чепка, мислам дека нема посериозна група која делува самостално, но ме интересира ваше мислење, дали на пирамидата најгоре стои македонец, правам компарација пример у Белград многу јаки се црногорците, има и хрвати има и албанци има и бугари, но последниот збор го има србинот.
Дали и кај нас последниот збор го има македонецот?
Друже најголеми криминалци се политичарите што местат милионски тендери, и се перат милијарди евра за неколку години. А не се криминалци некој што ќе биде фатен на граница со 1 килограм дрога :D

Зборајте за шенки,камбер,тоте и остала боранија, едни батки вршат во земјата на чудата.
Интересно, ме потсети случајов на Кољо Американец :)

Во граничен премин, беа приведени 3 лица, Ш.Б, С.И и Б.С од Гази Баба, со 5 килограми дрога.Едниот од нив имал врски со починатиот Камер Идризи, и во комбето во која била пронајдена дрогата, комбето било набавено од еден приател на починатиот Камер.Интересен е уште еден детал, дека лицето кој беше рането и пренесено во Клиника, и кое почина после неколку дена, дека неговиот покоен брат починал во војна во Сирија.

Последно уредено:
Трската от Битола денеска починал бог да го прости

Албанциве од МВР на овие од ИСИС за пари пасошите им ги дале или како допринос на каузата?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom