Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
МВР открила само 230 килограми од 2 тони. Спасовски на прашањето дали МВР има сознание каде е другата количина, одговори:
„Еден дел од таа дрога е пронајдена во Арачиново. Имаме индиции каде е останатата количина.“, изјави министерот
Толку е партал државава, што и Лазарат втор дел да се случи на наша територија, нема да ме чудиI da....Obidžuko prizna deka se pronajdeni samo 230 kg....Alsat kako i drugite albanski televizii se srkogaš dobro informirani
![]()
Спасовски открива нови детали за акцијата во Арачиново и украдената марихуана
Во понеделникот беше спроведена полициска акција во Арачиново, во која беа запленети два тони марихуана од украден камион од Јосифово. Тема за која го прашавме и министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, кој беше гостин во ТВ21 во дебатната емисија „Клик Плус“. Спасовски откри нови детали...mk.tv21.tv
жив е тој ?Не те разбирам ,шо не ти е јасно?
Слободно пишувај за него ,продолжи ....
?жив е тој ?
МАКЕДОНИЈА 12. Декември 2020. / 09:29
Владата му даде на Арачиново пари колку што вреди дрогата која таму ја заплени МВР
![]()
Владата му даде на Арачиново пари колку што вреди дрогата која таму ја заплени МВР
Владата му даде на Арачиново пари колку што вреди дрогата која таму ја заплени МВРlider.com.mk
Па и не не чуди завршницава![]()
И вакво нешто излезе, реално и медиумиве се валкана работа, не знаеш кога за кого работат, некогаш намерно се служат со погрешни информации.Ako nekoj reketiral vo vreme na Grujo, toa mozi da bidi samo Sašo...kakvi Orce kakvi bakrači
Pokraj tolku legalni biznisi...ušte reket mu fali
Nisto cudno od strana na Zaev, i pred da dojde na vlast na protesti so nego doagaa luge so policisko dosie.Нешто помалку познато за новиот директор на Шутка, Филип Андов Сокол.
Цитирам од една социјална мрежа:
"Брат му на Филип Андов, Јоцо Андов поранешен полицаец, во 2009 е помилуван од БЦ, во 2013 избоде сопартиец, регистриран разбојник и насилник во билтените во МВР. Осуденик за насилства и тешки телесни повреди. Толку."
Пинг наназад пиша за него, а од тоа што го има на интернет за Сокол овој текст е најкомплетен.
Со полициско досие стана директор на Шутка: Кој е Сокол, некогаш тепач, па советник на Заев
МАКЕДОНИЈА16.12.2020 / 12:42
![]()
Со полициско досие стана директор на Шутка: Кој е Сокол, некогаш тепач, па советник на Заев - Република
Во вторникот на владина седница, како предлог за новите кадровски решенија на Комисијата за именување, чиј претседател е вицепремиерот Љупчо...republika.mk