Криминалци и криминални групи во МК

Последно уредено:
FB_IMG_1543512295081.jpg
Репки од Батинци најдесно, се зборува дека он е тој што пукал во Наим и затоа Беланоца го држат на нишан, веќе два пати имало обид за убиство, за оној во Батинци кога двајца пукаа од AK47 на блиндирано Bmw 750, сите знаеме.

FB_IMG_1543364788381.jpg
На сликава до Шеваљ е, Елтон Кастриот Кила, голем наркобос од Ал.банија, се претпоставува дека кокаинот што се продава по Скопје и пошироко го земаат од него. Неутрален дел бил и од приказната за Рузвелтова а уапсен е пред неколку недели во Елбасан, Албанија.

http://shqiptarja.com/lajm/arrestoh...la-jeta-luksoze-me-shampanje-dhe-ferrari-foto

FB_IMG_1543452148155.jpg
FB_IMG_1543452323520.jpg
Политичкиот грб на групата бил пред се Дуи и сега Сдсм, а главни за дрога во МК се уште од времето на Вмро, како што се кажува, уште пред 6,7 години. Контактот со сегашна власт бил од Шеваљ а поради Оки цел Дуќанџиќ гласал за Дуи.
На првата слика се со претседателот на Албанија, Илир Мета на втората со Талат Џафери.

FB_IMG_1543451917090.jpg
Двојката на екскурзија :D

што криминалци се овие бе ко хипстери се облекуваат
да не се старите нивни, тешко дека овие некогаш криминалци би станале

значи само качак може да се облече од горе до доле у 3 000 евра гардероба и пак да личи на курац . Што кур ли е ова, јанка ли капут ли, на кој канал видел дека се носи вакво нешто бе маме му ебам шошонско :icon_lol::icon_lol:
Темава ја гледам како Фифа Менаџер :D ич не се замарам кој што вози и носи, другар. :icon_lol:

Znaci Repki i Shevalj glavni narkobosovi u Skopjevo o_O
Тоа моментално ваљда. Како се мења листата и како се чистат ништо чудно наскоро некој да биде тргнат од листава и да биде некој нов лидер. :)

Добро,има ли некој криминалец во Македонија кој не е штитен од власта? Јас не ги сметам овие за криминалци,секој што има политички грб може да биде "криминалец"..

Не тепаат без причина еден знам близок до нив и не значи дека треба некој ако те тепа да го пукаш со пиштол башка му бил на црно затоа не сакал да пријави во полиција што значи дека матиш нешто ако имаш пиштол на црно не оправдувам никој се крчкало нешто помеѓу нив
Во право си, не треба да го пукаш туку да му ја дигнеш цела куќа во воздух.

Znaci Repki i Shevalj glavni narkobosovi u Skopjevo o_O
Јок, Шеваљ и Оки, Репки е искористен лик, Беланоца го меркаат него по принцип, не можат да удрат по магарето па удираат по самарот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom