Криминалци и криминални групи во МК

Пф чичин везе немаш, али не ти е прв пут нормално. Ако имаш контра аргумент пиши. Или приклучи се на жалопојките за деца на стечајци приказна досадна веќе 30 години.
Чичин искрено ти се нудам за разговор, ако ти треба. Братски подавам рака и те читам, секако без задни намери да те прцолам.
Ако ти е тешко, ела кај чичо.

Никој никого не тера ништо ни комар ни млм ни ништо, сами одбираме како народ да одиме по линија на помал отпор ака како че мо, лако че мо. АМА секогаш друг ни е КРИВ! А знаеш зашто? Затоа што немаме развиен осет за одговорност што се рефлектира највеќе со иселувањето од дома. Кој не се иселил не знае колку е способен затоа што никогаш не искочил од комфорна зона.
Од дома ми кажале дека комарот е лоша работа, и никогаш не сум помислил да научам како се игра. Aма за МЛМ поима немале што е тоа, и наебав со Lyconet. Е тука сега треба финансова полиција, едукација на граѓаните. Плаќаме даноци за тие 400.000 волови на државно да зимаат плата, а не да си одат дома во 12:00.

Од дома ми кажале дека комарот е лоша работа, и никогаш не сум помислил да научам како се игра. Aма за МЛМ поима немале што е тоа, и наебав со Lyconet. Е тука сега треба финансова полиција, едукација на граѓаните. Плаќаме даноци за тие 400.000 волови на државно да зимаат плата, а не да си одат дома во 12:00.
Lyconet беше кристално јасен дека е превара. Не можат сеа тие чиновниците тебе да те учат дека нема леб без мотика посебно некој да те убедува дека некаде се дуплираат пари а ваму бара 1% да му се врати пари од 30 денари кафе.

Во математика 2 одделение се учат овие работи.

Lyconet беше кристално јасен дека е превара. Не можат сеа тие чиновниците тебе да те учат дека нема леб без мотика посебно некој да те убедува дека некаде се дуплираат пари а ваму бара 1% да му се врати пари од 30 денари кафе.

Во математика 2 одделение се учат овие работи.
Кога видов дека Booking и AliExpress враќаат Кешбек ја лапнав јадицата.

Каков рои какви пичке материне, ако добиваш пари од некој што си го зачленил, а тој добива од тие под него, тоа е пирамида и не опстојува на долг рок. Тоа што лајонес имаа и други гомца за да јаа замаскираат пирамидата, не ги прави добар бизнис модел. Конти со екста зачин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom