Кревет

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Креветот - мојата вистинска љубов... :pipi:
Перницата - моја една и единствена... :love:

Кревет - мој најдобар пријател..
После некоја тешка физичка активност или тренинг идам и легнувам..се опуштам и кога ке заспам никој не можи да ме разбуди :D

Креветот де...Најубав е а и еднствен кој ги знае сите тие работи што ми се моткаат низ глава кога ќе легнам.Сигурно си мисли некогаш оваа не е арна со паметот:pos: А да и перницата е тука,неа бар секогаш можам да ја гушнам:love: кога ми е потребно да гушнам некого,не дека ќе ми возврати но што е тука е :)

Креветот ме сака во секакво издание; уморна, непресоблечена, со качено по некое килце итн... За ништо не го давам ♥

Mein Bett. Oh, mein Bett ist so weich, so süß, so ..... Wenn ich müde bin, bin ich Ruhestätte meines Bettes für einen.

Кревет ли е шо ли е...? Вака сон нема да ме фати, макар и со мојот кревет во облаците.

extrem10.jpg

extrem13.jpg

extrem16.jpg

extrem17.jpg

extrem19.jpg

extrem25.jpg

extrem21.jpg

За време на школската година го обожавам, а во лето што подалеку од него...

Креветот е место каде секој ден правиш ретроспектива на денот кој поминал и сите срања во тој ден и на крај решаваш да се одмориш од се`.

Креветот мој има дупка. Креветот мој е слагалица која му ствара удобност на мојата грбка. Тој е рајот на мојата мрза, тој е ковчегот на моите сништа. Во него започнав да мечтаам, во него сакам и црната темнина да ме облее.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom