Кревање акции

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 септември 2007
Мислења
5.787
Поени од реакции
4.039
темава се мислев дали да ја отворам овде или во чек дис аут и ве пуштам шо сакате со неа да правите ама ја морам да ги прашам машките зашто оооооо ЗАШТО ја правите следнава ситуација:
значи бев сведок прееска(не ми беше прв пат) на следниов настан:
2машки испраќаат 2 женски у такси демек ги праќаат дома по бурната вечер,се поздравуваат,се затвара вратата од таксито,дечкиве се вртат и се дигаат еден со друг нешо у стил "брао брат,ја смува малана,да пукне ааа,ууу,ау каква риба алалда ти е.....":tapp:
моја реакција:ija::kesa::tapp:

и не е прв пат ова да се деси(бар ова не го видоа девојчињата)...на една роденденска журка бев сведок на сличен настан:kesa:
едит:ми ја преименуваа темава,мојот наслов беше пошармантен :D
се смува една другарка со еден тип се лигушат ова-она и типов идење кај другарите и сите го дигаат, give me 5 стил и слични глупости....пред девојчето се дешава ова значи....
аман бе што се женските?трофеи?па јеееее ја освоивме лигата на шампион за мување на вечерта....
барем женските го прават тоа подискретно,се возбудуваат со другарките ама не тоооооолку очигледно.....
мушки....why???WHY се дигате меѓу себе?
имате натпревар кој е подобар или што е финтава?
го правите ова и кога ќе подпораснете(влејте ми надеж и речете не)?
сеа овие шо ги видов беа тинејџери ама сепак многу е ниско,барем такво е чувството дури и гледајќи од страна....:baeh:

Тоа е стварно ниско...
Али можеби било затоа што биле малечки уште па нешто се радувале...
Ја на пр. никогаш не сум а и нема да реагирам така као демек замисли што сум напраил...може да сум среќен и да сум си насмеан ама give me 5 или незнам што...неее :)

Можно е ги има секакви. Али немој да ми кажеш дека и вие женските не си ги кревате акциите ?
Има многу девојчиња откако ќе им се довериш и ќе им ги искажеш твоите чувства, право си креваат акциите, и демек сега во стилот му се допаѓам па нека се намачи малце.

Се случува мила ова на возраст од 14 до 18 години.И не е само кај машките и жените знаат да искоментираат исто.После 18 та се кажува во себе си,а неретко и пред цел свет,или познато пред широките народни маси како пофалигз:)Имаше една изрека ќе ја парафразирам:
Ако не се пофалиш ништо не си направил.

Петелот коа ќе и се качи на некоја кокошка, се качува на највисока точка што може, и кукурика...незнам што е толку чудно тука... :)

Нормално дека жените се трофеј, колку е подобра тоа имаш повеќе респект кај останатите.
Тука е фалењето, зборењето, светкањето во очите на копиљаците у маало, подзинати и восхитени, кога им раскажуваш.:)

Во друштво, секако дека ова е еден од главните топици на дискусија. Кој што ебнал минатата вечер. Али да се разбереме, многукратно поважно е нова девојка да легнеш.
За некоја со која си подолго или жена ти, не се прави муабет за секс бидејќи истиот секс нема никакво значење. Секс со девојка ти ти е исто ко да си кажал дека си си го измавал, а тоа не ти носи многу фраерски поени.
Причината за истото лежи во подразбирањето дека со девојка ти или жена ти ќе имаш секс, така да немало некоја посебна умешност и освојување на нови хоризонти и затоа истото е досадно за слушање. Ако си ќарил некоја тазе, тоа е веќе битно и со задоволство ќе биде восприемено. Целата конструкција е една од основите на кочоперењето.

Нeкој понекогаш греши и ќе спомне, еј вчера што сум и праел на мојата, колку да се најде во муабет, но набргу по погледот на крајна незаинтересираност, дури некогаш и презир од присутните се повлекува и почнува да размислува за легнување на некоја на страна, со цел да се вклопи.
Инаку сакав со петли на буниште компарација, но Трн испадна пофраер и спомнал пред мене.:)

Добро де, нормална работа. Ако не се пофалат сами кој ќе пофали?

абе ок.јас разбирам фалење....споделување...возбудување ради ај напраив било што со оној....се е тоа ок ама не откако ќе бидне...па уште пред девојката(и највероватно сите нејзини другарки)...и зашто give me 5?!?!?!?

не знам за вас ама многу ми е глупо сето тоа дигање....
значи и кога ќе пораснете го праите ова....:toe:

ЈАс пак имав случај со различно изразено мачо-кревање акции.
Значи, филмот е, се работи за дечко Балканац од најлошите типични примероци, кој го има моментот - ќе се видиме кога јас ќе сакам, ќе праиме нешто кога јас ќе сакам, ти треба да си само фина и убава пред друштво:)
Сега работиме на случајот да се свртат стварите обратно... Па ќе видиме:)

абе ок.јас разбирам фалење....споделување...возбудување ради ај напраив било што со оној....се е тоа ок ама не откако ќе бидне...па уште пред девојката(и највероватно сите нејзини другарки)...и зашто give me 5?!?!?!?

не знам за вас ама многу ми е глупо сето тоа дигање....
значи и кога ќе пораснете го праите ова....:toe:
Ова не би го направил пред девојката да се фалам, воопшто не го правам само им кажувам на најдобрите другари значи 2-3 верувам и женските го прават тоа. Е сеа кога ќе го кажеш тоа на најдбрите другари они како треба да изреагираат(да бидат незаинтересирани ли) ?

Се случува мила ова на возраст од 14 до 18 години.И не е само кај машките и жените знаат да искоментираат исто.После 18 та се кажува во себе си,а неретко и пред цел свет,или познато пред широките народни маси како пофалигз:)Имаше една изрека ќе ја парафразирам:
Ако не се пофалиш ништо не си направил.

после 18 е ол абаут :sekss: нема веќе мување и слични булшит па мора да се биде подискретен нели? од страна на девојчињата а машки ко машки...исти им курац

после 18 е ол абаут :sekss: нема веќе мување и слични булшит па мора да се биде подискретен нели? од страна на девојчињата а машки ко машки...исти им курац

Баш така е. Никој нема да се воздржи да се пофали што опнал, независно од годините.

Не,после 18 нема да и е до толку гајле кога ќе види таква реакција:)

Мислам дека има и врска самата информација. Која полесно дава, која се растура, вака поелементарно.
Така да кога кажуваш оваа сум ја, за кратко време и кај другите се развива свесност дека девојката си е радодајка.
Па ќе им кажеш ова сака она сака, еве ти телефон нејзин.
Всушност вистинските пријателства се базираат врз тоа. Кој колку женски на некого ќе му намести.

па не е баш така...ја знаете машко фраер,женска курва...
па да си слуше муабети од типот...овој се фали те опнал,оној те опнал....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom