Краставици или домати?

• Креатор на темата Креатор на темата Pella01
  • Време на започнување Време на започнување
Ич нејќам домати, гадни ми се многу. Може некогаш во салата да каснам, инаку ретко, само со паштета ги јадам. Успат и алергична сум, па можда затоа ми се одбивни. Така да краставици! :)

аххаахах.јас јадааам само крастајци..не јадам домати.. краставиците се најубајј..:cug:

мешано..салата и со краставици и патлицани.. и сирење врз тоа..послатко нема

Доматите на пазар и во маркет што се продаваат најчесто се одвратни. Како пластика да јадам. Ама затоа доматите од бавча кај баба се највкусни и најсовршени.

Домати. Домати, сирење и луто пиперче ми е омилено јадење. Краставици само во таратур.

КРАСТАВИЦИ! Доматите ко пластични.
(Домати само во шопска или при прженица)

Шопскааааааааааааа , обично јадам и од тоа и од тоа во комбинација оти секогаш коа има дома патлиџани има и краставици ,
А више ко морам да бирам Патлиџани секако

Шопскааааааааааааа , обично јадам и од тоа и од тоа во комбинација оти секогаш коа има дома патлиџани има и краставици ,
А више ко морам да бирам Патлиџани секако
Исто!

криви крастајци или модри патлиџани.......
младичу кисели корнишони........кечап......

Краставици,некако ми се поубави повкусни

Патлиџани/домати:love: Не дека не сакам краставици, но краставиците ми се некако потешки за јадење и брзо заситуваат, но и нив ги сакам и често ги јадам. А патлиџанот ми е омилениот зеленчук (иако викаат дека овошје бил:laugh:), дали во салата со сирење, дали како пинџур, дали во зимница..................., омилен ми е:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom