Кракување PSP?!

• Креатор на темата Креатор на темата skullmonkey
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
12 јуни 2006
Мислења
96
Поени од реакции
309
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.gorast.com
Има бе некој кракувано PSP до сега? Јас вчера земав и колку што сконтав ништо неможам да направам... да го е*ам. Има некој? Знае?

Јас колку што знам како иде работата...Не можам да најдам линкови,тапа нет :(

Значи,прво треба да фрлиш пари на минимум 2 гб мемори стик (негде 1800 ден.) и после тоа секоја игра да ја симнуваш од нет и пребацуваш на него.

Сеа УМД дискот е Сони техологија,не може на тоа да се прави пиратско,така да ова ти е единствена фора.
А за стикот,зашто 2 гб мин,УМД се по 1,7гб мислам,па мораш поголемо од тоа.
Само пази,колку што знам,за да можеш филмчиња да гледаш преку стикот,треба нов фирмвер да ставиш,а ако го направиш тоа нема веќе игри преку стикот...
Така да треба да бираш,филмови или игри :)

Така де :D Земав 4 гига стик, немет гајле за тоа, арно ама морам да го кракувам (да сменам фирмвер). Па барам некој што веке знае да ми помогне зашто колку што најдов до сега ке мора од ПСП Класик да земам батерија па со неа да го кракувам. Друго чаре немет... значи, има ли некој што знае некој што има псп кое го има кракувано?

Благодарам, поздрав.!

Така де :D Земав 4 гига стик, немет гајле за тоа, арно ама морам да го кракувам (да сменам фирмвер). Па барам некој што веке знае да ми помогне зашто колку што најдов до сега ке мора од ПСП Класик да земам батерија па со неа да го кракувам. Друго чаре немет... значи, има ли некој што знае некој што има псп кое го има кракувано?

Благодарам, поздрав.!

Видов на пазар3 имаше некој ставено дека прави флеш/хак на псп фирмвер. Провери ако сакаш

De4ki imam Psp imam i 4 Gb Memorija mi treba pomos kako da stavam igri koga ke gi downloadiram od pc vo psp? VaceMontana@hotmail.com

и јас имав сличен проблем ти треба интернет на psp да имаш најди
некој безичен рутер приклучи го и тој сам ќе си извади patch верзија која му фали за таа игра пробај

јас го иам кракувано моето 34905834096 пати. кажи шо фирмвер имаш ќе ти кажам како се кракува

PSP HACK

БАРАМ НЕКОЈ ОД СКОПЈЕ ШТО КЕ МИ ХАКНЕ PSP

а да најш чоек да те банират ???? Забрането е на форумов пиратски и нелегални работи!!! Иначе ќе си ојш негде кај шо продавет PS2 , PSP , PS3 и тој таму ќе ти го напрајт!!!! барај на интернет мојш и сам да го средиш LINK
нарачај си од линкон....

Танес колега модератор, јас ке превземам од тука:pos2:. Немаш право да му збориш така на чоекот.

Донев, прво кажи ни која верзија на PSP имаш, па после муабет ке праиме.

Jas krakuvav ama go dadodv edniot phat psp na eden drugar i sega mi ostana samo Slim verzijata. A da se hakne slim bez phat nemoze, jedino ako ima nekoj da pozjami pandora baterija :)

Танес колега модератор, јас ке превземам од тука:pos2:. Немаш право да му збориш така на чоекот.

Донев, прво кажи ни која верзија на PSP имаш, па после муабет ке праиме.

psp slim имам со софтвер 4.05

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom