¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Матуранти како се чуствувате,после 4 години да се разделите со другарите со кој ги поминавте најдобрите години,мене лично многу ми е мака што ке заврше учебната година за 5 дена...фак...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Слушајте го чичко Volkswagen... И ние плачевме кога завршивме 4-та па што... Пак сме заедно сите на факс (со мали исклучоци).Volkswagen напиша:Абе што се сеќирате...еве јас апсолвент сум годинава...сеуште се иам со тие од средно! Ќе се дружите и понатаму, за џабе кревате паники!
значи сепак излезе дека сме први што го направивме тој џумбуш,NIppI напиша:шо знам,дали дека немав (скоро)ниту еден проблем со професори,и со сите стојам добро...мили ми се,што да правам,дел од мојот живот,не знам што ќе правам од денеска (понеделник),цел ден на располагање..(јас си знам зошто велам така)
Школските беа ок,и сеуште се...ама само ОК,ништо повеќе...едноставно не беа мој стил луѓе,но сепак се имав со сите! најмногу ќе ми недостига стариот клас(нели во втора се делиме),прекрасни луѓе!!! и најнормално класната,и двете класни де...шо ќе праам без них...уф леле
интересно е што се свестив дека е крај дури кога го видов таблото,кога се собраа едно 20 колешки(професорки) на мајка ми,некои ми предаваа некои не...фалеше само најважната од нив(мојот идол уствари) која што од оправдани причини како што успеав да разберам не можела да дојде...
Е работата беше коа си отидоа....не можев да ги сопрам солзите ( се чудев што ми стана)...
Петок,последен ден на школо...заврши 'класниот' час,и шетав низ празните ходници и ги гледав ѕидовите и вратите (побогу!!) и се трудев да не заплачам,да не наиде некој да не ме види....
Двете вечери од матурската(долго очекуваната матурска вечер)..поминавме суперишка,и на крај....ај да не заплачам пак...![]()
6 часот наутро,бурна ноќ,денсавме до сеа,и сеа чекаме да дојде 7 часот и да одиме во школото,да заиграме едно оро на сред двор,на сред школо,да не запамети Свештарот по нешто барем ( не дека сме први што го прават тоа али ај...)
Јосифе можеш мирно да спиеш од утре,заминавме ние....![]()
![]()
![]()