Космофон ќе се „прежени„

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.117
Заради новата љубов најдена во Бугарија, Космофон се реши на развод од Македонија.Напокон ќе ја напушти изјавил директорот Панагис Вурлумис,.
Но можно е и љубовни афери да има со Романија, Албанија и Србија- пишува гејскиот весник Експрес.

Аууу неморална невеста...

Среќен им пат, за пари и други ќе се нафатат да не стрижат.

Аууу неморална невеста...
Среќен им пат, за пари и други ќе се нафатат да не стрижат.
:pos2::pos2::pos2::pos2: абе кој ги врти и онака јас се спремам да идам на ВИП па нека му ја мислат после од кого ќе крадат доста ме крадеа мене... Сега ВИП е на ред :pos2::pos2::pos2::pos2:
ПРИЈАТНО И СЕ НАДЕВАМ ТАМУ БРЗ РАСПАД

Заради новата љубов најдена во Бугарија, Космофон се реши на развод од Македонија.Напокон ќе ја напушти изјавил директорот Панагис Вурлумис,.
Но можно е и љубовни афери да има со Романија, Албанија и Србија- пишува гејскиот весник Експрес.

Каква лјубов во Бугарија. Што уште ке прават? Они си имат мобилен оператор во Бугарија - Глобул. BTW Глобул е другиот мобилен оператор во Бугарија, но има нај-добро покритие и нај-голјама 3G мрежа.

никогаш не сум го сакал космофон, незнам зошто. Се шушкаат муабети дека ќе се продаде или на ТУШ Мобил Словенија или на ВИП. На ВИП им треба мрежата и базните станици бидејќи сега се преку Т-Моб.

Па Космофон е грчки ......

Ваљда сите го бојкотираат одкога се заострија работите со гејлада и нема пари и ќе се збогуват со Македонија.

Среќен пат во ТАТАРИЈА со желби за уништување до крај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom