Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Леле ќе се убијам да го играв Радулович и другите по 3 четвртини ќе те тепав.
Али ај презадоволен сум.
Брунели го стаив на софт зошто многу ми е уморен али ипак тоа немаше ништо да смени затоа што Брунели е ван форма..и сите ги играв аутсајд тапа постава али нема везе свака част..Рандулович незнам зошто го продаваш..кога ти е играч број 1:wink:

Јас сум презадоволен во гости победив 52:117
Елориага ЅВЕРКА 38 коша а и Шариф беше одличен 33 коша тие 2 ги играм по 2 четвртини и растур прават не бива заедно да играат во тимот

Тепав и јас 76-61 со помалку чудна тактика која ја напрајв онака безвеза :). Едниот центар го одмарав цела утакмица, и подобрите шутери не ги стаив поофанзивно, ама сепак победа си е победа и задоволен сум од резултатот

Една чудна забелешка .. Последните две утакмици ги тепам со ист резултат. И со Фени 48-72, и сеа со Гостивар 48-72.

Иначе уште 7 кола до крајот, работите се отплеткуваат.:) - Сеа ме чека дербито со Феномен, шансите се на негова страна, така да овде пораз под 10 разлика би бил добар.:)

Иди во купот тепај го, ќе се пласираш во полуфинале.:)

Иначе јас победив пак 24 разлика во гости на Гостивар. Станислав Ситкин 24 коша, 8 офанзивни и 16 дефанзивни скока и 5 асистенции.

Иначе честитки и за Вујадинович, победи во братското дерби, и сигурно он ќе биде новиот шампион. Конечно Куманово на колена.:)
Куманово конечно на коленааааа!!!! По многу сезони доминација во суперлигата и во националинот куп конечно и тој да биде поразен и тоа од својот брат Вујадинович, со што Вујадинович направи голем чекор кон конечното освојување на титулата во суперлига...Честитки

Куманово конечно на коленааааа!!!! По многу сезони доминација во суперлигата и во националинот куп конечно и тој да биде поразен и тоа од својот брат Вујадинович, со што Вујадинович направи голем чекор кон конечното освојување на титулата во суперлига...Честитки

Чекај сеа брат му беше или син не сум баш најсигурен ?

Мислам син,иначе јас очекувано со Колибри,сеа идната ми е со Кирца,ќе пробам нешто да направам,ама тешка работа.

Чекај сеа брат му беше или син не сум баш најсигурен ?
Не, не, Вујадиновиќ и Куманово т.е. нивните газди се браќа, а тоа син што се спомнува, синот на Куманово му го направил тимот па му дал тој да го раководи, јузерот му е milos1995 како што знаеме, а иначе Куманово имал тим пред овој, ама му го одзеле за некоја глупост.

Твојот тим е?
Мојот тим- "КК Торко" во 3 лига засега на 13 место
Денеска имав утакмица, ги тепав "MZT skopje" со 78-62 на домашен терен, мвп играч Роберт Демир.

Интересно имам 3-4 играчи што се со име-презиме Шаќири..хихи.

:helou:

Брунели го стаив на софт зошто многу ми е уморен али ипак тоа немаше ништо да смени затоа што Брунели е ван форма..и сите ги играв аутсајд тапа постава али нема везе свака част..Рандулович незнам зошто го продаваш..кога ти е играч број 1:wink:

Стар е веќе.Ипак ќе земам подобар и помлад за тие пари.

Стар е веќе.Ипак ќе земам подобар и помлад за тие пари.

Дај не заебавај бе, 26 години има. Радулович има уште 3-4 прекрасни сезони пред него, не го продавај ќе се заебеш, цар ти е.

Дај не заебавај бе, 26 години има. Радулович има уште 3-4 прекрасни сезони пред него, не го продавај ќе се заебеш, цар ти е.

27 ќе е.Веќе е страв.Ипак би сакал да зеам некој 24 години што има помали шанси да се повреди.Или ако зеам стар некој над 20000 ѕверотиња ко на Вујадинович само подобар.

Уште 1 сезона комотно можеш да го држиш.
Еве Примо е на иста возраст со Радуловиќ, тешко да може да најдам соодветна замена за него, а да е 23-24 години.

Уште 1 сезона комотно можеш да го држиш.
Еве Примо е на иста возраст со Радуловиќ, тешко да може да најдам соодветна замена за него, а да е 23-24 години.

Ама ако го играм уште една сезона нема да вреди толку и ќе мора за поефтинода го шиткам.Вака сеа под 20 милиони не го шиткам.Ако не ќе го играм.

Тешко дека некој ќе даде 20 милиони... Ама ај ќе видиме.
Примо иначе имал 27 години, значи постар бил од Радуловиќ... Како и да е, 53 рејтинг за него денес. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom