Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки еве уште еден што ви се приклучува во играва :)
Ми го дадоа тимот Team 53298 миментално сум на 13 место и досега не сум одиграл ниеден меч, вечерва играм со КК Кајгана Јајциња, тоа би требало да е "ЕНТЕР".
Еве ми ги играчите http://www1.charazay.com/index.php?act=player
Ако може некој вака да ми каже дали има некој играч со потенцијал или слично дека уште не знам како е разликата во бројките ќе му бидам благодарен:smir:
Да прашам неколку работи: Колку од Кајгана форумов играат на таа 3 лига, има ли некој во појака лига( немој да ми се смеете) и може ли да си го сменам името на тимот?
Фала и бидете поздравени!:helou:

Аквафорџун немаш некои посебно играчи единствено овој Емил Трајанов може да му земеш пари ама гледај продај го пред да заврши оваа сезона оти од наредна веќе ќе има 17 години, инаку можеш да го смениш името на тимот кај тоа Change Team Name.

Аквафорџун немаш некои посебно играчи единствено овој Емил Трајанов може да му земеш пари ама гледај продај го пред да заврши оваа сезона оти од наредна веќе ќе има 17 години, инаку можеш да го смениш името на тимот кај тоа Change Team Name.
Абе друже да не си видел во некој друг тим, немам Емил Трајанов јас, или пак ќор сум:toe:
Сепак фала ти :)

Добро ај не сум јак
Ги тепаФ Струмица Булс ---- Тие оддамна играат ...
само од тие Тим 4782374 губам некој такви со тим ******
Да да како не многу одамна
Прикључен:
2009-03-15 17:15:pos2::pos2::pos2:

Хмм очекувам победа против АкваФорчн ке видиме ке биде неизвесно
--- Го запалив еден играч :pos2: ---

Тоа е да го отпуштиш бе не да го запалиш :pos:
:pos2: Си викам што опција ќе да беше тоа:pos2:
Ајсшутер тимот 13 место ми е, се стреми да биде 3:pos2: Ти највероватно си видел друг тим, нема врска :)

:pos2: Си викам што опција ќе да беше тоа:pos2:
Ајсшутер тимот 13 место ми е, се стреми да биде 3:pos2: Ти највероватно си видел друг тим, нема врска :)

Твојот тим е?

Браво Кирца ме изненади толку мала разлика:helou:

93:37 против КК Тетово, презадоволен сум..
Алегрија ме изненади, 27 поени, ова му е најатрактивниот: 01:06 : Gonzalo Alegria се ослобађа чувара брзим дриблингом и завршава спектакуларним закуцавањем уз окрет од 360 степени. Оклинскас даде 22, додека Примо 10 поени со 32 скока, 11 асистенции и 2 блока, трипл-дабл.

Е сега наредни две играм со Creative, во лига, па во куп, треба да се решам која сакам да добијам, пошто од уморот не можам двете да ги добијам, а после играм и со АБА, имам шанси за победи, ама уморот заебава...

Иди во купот тепај го, ќе се пласираш во полуфинале.:)

Иначе јас победив пак 24 разлика во гости на Гостивар. Станислав Ситкин 24 коша, 8 офанзивни и 16 дефанзивни скока и 5 асистенции.

Иначе честитки и за Вујадинович, победи во братското дерби, и сигурно он ќе биде новиот шампион. Конечно Куманово на колена.:)

Победив и јас 10 разлика ама со тактикава ептен ризикував обично ќе имав сигурна победа над 20 разлика, сепак пробав дали ќе може вака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom