Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Играм со : Тим 53292 и сеа за сеа е 8:6 добро се држам а и тимов ми е многу јаК!

Ги тепав Струмица Булс чии и да се ГО ИЗЕДОА НА ВЕЛИКО

Омг и МЗТ Скопје сум ги тепал
и Кривогаштани инаку имам 3 победи на гостинси а 1 победа на домашен многу чудно подобро играм на гостински!

Шиткам Играч !

Team Name:КК Кајгана ЈајцињаFame:Unknown Player Suggested Positions:Center
Small Forward Form: 3Age:20Fatigue:
FAPercent_back.gif
Height:205Weight:102 Skills Index:4.540Salary:5.503 Defence:1Free Throws:6Two Point:7Three Point:2Dribbling:3Passing:2Speed:2Footwork:2Rebounds:3Experience:0

Инаку каде да гледам Буџет ( Колку пари имам )

Во економија,од лево имаш:)
Утре играм со Колибри ќе го папам 100-че.

Чекај малце како што глеам тимов КК Кајгана Јајциња има биланс од 11 (победи) и 11 (изгубени) а и тимов воопшто не ти е јак, за во твојата лига среден инаку буџет се гледа кога одиш на Economy и пишува Balance.

Во економија,од лево имаш:)
Утре играм со Колибри ќе го папам 100-че.

каде е тоа економија бе???

Чекај малце како што глеам тимов КК Кајгана Јајциња има биланс од 11 (победи) и 11 (изгубени) а и тимов воопшто не ти е јак, за во твојата лига среден инаку буџет се гледа кога одиш на Economy и пишува Balance.

Тимот ми е направен ВЧЕРА!

Па што викаш дека ти е јак !
И играчот погоре што го продаваш никој нема да ти го купи и вреди 1.000 највеќе.

Добро ај не сум јак
Ги тепаФ Струмица Булс ---- Тие оддамна играат ...
само од тие Тим 4782374 губам некој такви со тим ******

Едвај се снајдов со играчи за утре. Извлеков еден играч денес, и него ќе го играм 3/4 иако има 10000 индекс. Се надевам дека нема да си го расипам скорот без пораз:pipi:. Со среќа на сите утре, посебно на Феномен да си загарантира влез во Суперлига:smir:
Фала, со среќа и на тебе, иако, барем за оваа утакмица не ти треба многу:)
Сигурен сум дека ќе успеиш да ја завршиш сезоната без пораз!
Играм со : Тим 53292 и сеа за сеа е 8:6 добро се држам а и тимов ми е многу јаК!

Ги тепав Струмица Булс чии и да се ГО ИЗЕДОА НА ВЕЛИКО

Омг и МЗТ Скопје сум ги тепал
и Кривогаштани инаку имам 3 победи на гостинси а 1 победа на домашен многу чудно подобро играм на гостински!

Шиткам Играч !

Team Name:КК Кајгана ЈајцињаFame:Unknown Player Suggested Positions:Center
Small Forward Form: 3Age:20Fatigue:
FAPercent_back.gif
Height:205Weight:102 Skills Index:4.540Salary:5.503 Defence:1Free Throws:6Two Point:7Three Point:2Dribbling:3Passing:2Speed:2Footwork:2Rebounds:3Experience:0

Инаку каде да гледам Буџет ( Колку пари имам )
Одличен тим имаш, само продолжи така! Играчот ти е супер, не го продавај!

:газење: :газење:

Urko Del Oso (19848011)уФФ уФФ уФФ овој изглеа ке го лапнам после има за пола ден у прва лига да ме стаат :pos2:
многу е јак видете и сами =)

Urko Del Oso (19848011)уФФ уФФ уФФ овој изглеа ке го лапнам после има за пола ден у прва лига да ме стаат :pos2:
многу е јак видете и сами =)
Леле што ЅВЕР си имал браво мајсторе одличен тим имаш загарантирано одиш во суперлига сеа веднаш ќе ургираме кај администраторот да те стави суперлига мислам нема логика толку јак тим да е во 3 лига.

Дај смири се малку!:)

Кажете тоа бе ако го стаам Rarely повеќе ќе биде надвор од фокус и тоа испаѓа дека повеќе ќе шутира ? плус тоа Shoot most

Кажете тоа бе ако го стаам Rarely повеќе ќе биде надвор од фокус и тоа испаѓа дека повеќе ќе шутира ? плус тоа Shoot most

Брат не можам да се снајдам вака ти е на англиски.
Тоа во напад ги ставам одма под нормално или на српски учестало.
А тоа за агресивност во одбрана и напад само нормално.Не ставам агресивно.

Тоа ти е кога ставаш за подетална тактика,најдесно,напаѓачки фокус пишува и има:ретко,понекад,нормално,учестало и често.
За одбрана стави агресивно само на тие што имаат големи оценки за одбрана,значи над 10-11,ама ако го играш играчот 30 минути поубаво на нормално да е,за да не направи набрзина 5 лични.

Добро ај не сум јак
Ги тепаФ Струмица Булс ---- Тие оддамна играат ...
само од тие Тим 4782374 губам некој такви со тим ******
Еј ајде бе луѓе оргирајте малку кај гејм мастериве Ентер дирекно да влезе во суперлига....Срамота е таков тим да игра 3 лига....Тој е дирекно за суперлига и тоа заедно со Куманово за титулата има да се борат..... :vozbud::vozbud::vozbud:
Дечко ај олади малку за да стигнеш до суперлига треба најмалку 1 година да ја играш играва...Немој овде на форумов да збориш такви глупости и да ти се потсмеваат сите....
Иначе сакам да ти посакам добредојде на играва и добар престој само олади малце.....позз

Иначе од тој тимот твој едниствено вреди само Владан Демјански....Пази ако го продаваш можеш да го шитнеш за добри пари....Детето е стварно добро....Vladan Demjanski (20285120)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom