Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
повторно победив,3 утакмици по ред тепам
од 13 на 9 место стигнав а и имам 2 нови играчи
утре куп против еден од суперлига:vozbud::vozbud:

повторно победив,3 утакмици по ред тепам
од 13 на 9 место стигнав а и имам 2 нови играчи
утре куп против еден од суперлига:vozbud::vozbud:
a koj e tvojot tim?

хехе ок,мислев на мене се однесува прашањето.
Вечер купот,со среќа на сите,јас играм со Пробиштип и очекувам победа.

хехе ок,мислев на мене се однесува прашањето.
Вечер купот,со среќа на сите,јас играм со Пробиштип и очекувам победа.
Јас играм со КК Рокетс и очекувам пораз:)ама ќе му пишам порака да ја мастиме 1-2:):)

KK Partizan Dragons-K.K. Probistip 70-57
Победа,играв со резерви,се до четврта четвртина беше егал утакмица,при крај направив серија и победив.
Робин Киркои 7поени,24 скока.

113:25 против КК Тиквеш во Кавадарци..
Ваква победа ми требаше, ипак на играчите никогаш нема да им простам за слаба игра и поразот од Lion`s of Kumanovo...

Ајде и јас да се пофалам ме декласираше противникот 27 разлика или 28 не знам точно ама играв со многу појјак од мене плус на гостински терен така да шансите за победа ми беа 10% ама и онака неможев да го освојам купот па добро е што испаднав да не ми се уморуваат играчите сега со Анастиески мора да се победи против 13 пласираниот играм ама пак на гостински терен.

Победа над Горани Баскет од 3 разлика.Ипак не играв со прв тим па затоа и беше неизвесно до последен напад.

Јас изгубив од Колибри катастрофално, али не ги играв тројцата најдобри играчи. Иначе во гости играв, и тешка пара зедов од влезниците. 235.000 евра.

супер си зел,јас земав околу 100.000 дома играв,уше 1,2 кола да поминам и после да си паднам со Куманово најдобро,ќе си соберам убаво париче:tv:

Јас тепав 111-28 за купот, очекувано. Продавам еден играч за 80000:

Team Name: Swisslion Pelister Fame: Unknown Player Suggested Positions: Small Forward
Shooting Guard
Form: 4 Age: 17
Fatigue:
FAPercent_back.gif
Height: 196
Weight: 98 Skills Index: 10.626
Salary: 17.444 Defence: 4
Free Throws: 4 Two Point: 5
Three Point: 4 Dribbling: 6
Passing: 4 Speed: 6
Footwork: 5 Rebounds: 5
Experience: 1
Можи не вреди, ама ај... :)

Чест мие да ви го преставам најновото засилување на екипата на КК Видусе... Станува збор за израелецот Ури Бачхар за кого управата на КК Видусе издвои 2.5 милиони и секако од него се очекуваат добри игри...

Uri Bachar (1375546)
Име Тима:kk viduseСлава:Прилично Познат Препоручене Позиције:Крило
Бек Шутер Форма: 4Старост:21Умор:
FAPercent_back.gif
Висина:198Тежина:87 Индекс Вештина:41.055Плата:62.301 (+10% FPF) Одбрана:7Слободна Бацања:6Два Поена:6Три Поена:6Дриблинг:7Додавање:5Брзина:7Позиционирање:5Скокови:12Искуство:7

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom