Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
иии што е ова бе,сеа дојдов јас викам да видам резултат:tv:
Ајде ајде чекаме.

Нема, а и тешко дека ќе има. :toe:
фала брат сега пред малце проверив на почетната пишува нешто пад на серверот сигурно нема да има вечерва :smir: поз

Има резултати тргајте одма да глеате :)
Инаку јас сум го тепал Бутел 20 разлика добар сум ми требаше оваа победа инаку Loser си загубил 30 разлика од прилика добар си не е лошо, Кирца изгубил 50-тина разлика 100+ му направиле и тоа :wink:

ИМА резултати.
Јас ќе си ја пратам цела:jaj:

:nesum:Зашто пиша бе ллеле
да ти ебам играта ,како вака,глупости е ова,изгубив од лајонс оф куманово,се дедовци му играат и никој не се повредува.Бегај бе!
Невидено е ова жими се,секоја четвртина го водам докај 12-6,12-8 и после ми прави некоја серија КАТАСТРОФА
Да ти ебам играта само тоа ќе кажам

Има резултати тргајте одма да глеате :)
Инаку јас сум го тепал Бутел 20 разлика добар сум ми требаше оваа победа инаку Loser си загубил 30 разлика од прилика добар си не е лошо, Кирца изгубил 50-тина разлика 100+ му направиле и тоа :wink:

Да му ебам мајката па ме здробил со тројки у пичку матер.
Ја ипак ќе си испаѓам по се изглеа.

Јас ја изгубив утакмицата под кошевите. Неговите 48 скока, наспроти моите бедни 29.

Јебига, то е то. Сеа ќе го продадам тој 15 годишникот за 5 милиони, и така што имам присоберено 4 ќе купам некој квалитетен центар за 10 милиончиња. А можно е и да почекам до крајот на сезоната, па после да се засилувам.

Задоволен сум од поразот, 86:53, ем не ја играв стандардната постава, така да добро е што повише не изгубив.

И со тројки, и под кошевите. Те здробил во скокови, сличен случај како кај мене. Сеа дури сваќам што значи да се има високи играчи во тимот.

Овој што му е МВП направил 28 скока. Секоја чест, не е за џабе 216 сантиметри висок.

И со тројки, и под кошевите. Те здробил во скокови, сличен случај како кај мене. Сеа дури сваќам што значи да се има високи играчи во тимот.

Овој што му е МВП направил 28 скока. Секоја чест, не е за џабе 216 сантиметри висок.

Ако нема тој 20 за скокови ја главата сместа ја сечам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom