Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2::pos2::pos2:Не знам што е работата,да ти ебам играта скапана изгубив 7разлика со Најјаки,5лични ми направи еден добар ,нека иде се у ПМ.
Браво Лузер,ќе ја освоиш и првава лига:wink:
не сакам да се навраќам ама тоа е двојно повеќе скокови имаше од мене ама тоа е немаВ центар зашто сеа земав еден мислам дека е солиден еве го:
![]()
Robin Kirkøy (506801)![]()
Име Тима: KK PARTIZAN DRAGONS Слава: Хваљена Будућа Звезда Препоручене Позиције: Центар
Форма: 4 Старост: 23
Умор:Висина: 219![]()
Тежина: 119 Индекс Вештина: 41.691
Плата: 52.359 (+10% FPF) Одбрана: 10
Слободна Бацања: 7 Два Поена: 5
Три Поена: 5 Дриблинг: 1
Додавање: 4 Брзина: 6
Позиционирање: 5 Скокови: 14
Искуство: 6
Не зезај Радуловиќ ти е добар може ќе му падне формата некое време,ама понатака пак ќе гази.
Леееј, ќути со повредите, цела прошла сезона имаше барем еден играч повреден, добро е сега, баш да видам до кога ќе издржам без повреди...да бе сварно,пред 2 недели му се повреди и тоа само на 1 ден:jaj:,мене или на лузер кога ќе ни се поздрават едвај живи остануваат по 20 дена повреди.
Браво ИЦЕНе ми се верува сум го тепал Феноменот со 10 разлика поточно 70:60 во купот и не ми играше еден од подобрите PF што го имам ем му играше овој Julien Van de Bergen со 82.337 скил :nesvest:
И во лигата победив вчера 40 разлика очекувано со слаб тим но несмеам да си дозволам кикс на вакви натпревари.