Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Ај со среќа нека ти е па да влезеш во Суперлига:vozbud:

во вторник играм против MAKEDON'PHALANX
а колку време трае една сезона и како да си подобрам играта само една имам победено:tapp:

во вторник играм против MAKEDON'PHALANX
а колку време трае една сезона и како да си подобрам играта само една имам победено:tapp:

Значи сезоната има 30 кола значи 15 недели.Не се подобрува играта преку ноќ.Направи си солидно тимче па подобри тимскиот дух па направи тактика и таа да ти е само да се прилагодат и да ги рендаш сите.

Значи сезоната има 30 кола значи 15 недели.Не се подобрува играта преку ноќ.Направи си солидно тимче па подобри тимскиот дух па направи тактика и таа да ти е само да се прилагодат и да ги рендаш сите.

фала за информациите
а кој е твој тим и во која лига играш?

jas sum super sezonava 6-1 izlegov od minus i sega zbiram pari za slednata sezona:pehar:

Леле 65:64 од тој италијенцот, а сум имал последен напад, леле каков период на играва, разочаран сум тотално. :jaj:

103:45 победа над Партизан во приватниот куп, ама џабе, во приватен куп е.:tapp:
Добра парија на моите, Малуенда 29 поени даде, заедно со Примо 47 поена.

Леле скроз заборавив на купот,3 дена немам ставено постава,го баталив:jaj:

И ја го баталив и вчера и денес не наместив постава, ама не ми е лоша тактиката наместена по default за секоја утакмица.

Утре играм со Колибри,не ги играм моите подобри играчи,да не ми се повреди некој зашто во сабота играм со Најјаки и имам шанси,значи утре ќе изгубам 100 разлика.

јас утре играм против првиот а сум во последните
:uvo:

Денес пораз од Битолски уништувачи на забава.
Новиот играч 11-17 за 3 поени.36 поени.
Ѕверка.Утре ред девил пази се од овој.

Лелееееееее, абе ја викам тоа е некој бот, сеа гледам колку е јак, му ставив 80% во одбрана у пичку матер, да не беше он ќе беше друга приказна. :tapp::tapp:

Се измачив малце, ама победив на крајот, резултат 75:72. Не знаев дека е ѕвероња тој што го купил Кирца, ме уништи со 36 поени. Добро ми оди со Кирца сезонава, добро ми оди во купот, ама во лигата сум комплетно разочаран. :(

Лелееееееее, абе ја викам тоа е некој бот, сеа гледам колку е јак, му ставив 80% во одбрана у пичку матер, да не беше он ќе беше друга приказна. :tapp::tapp:

Се измачив малце, ама победив на крајот, резултат 75:72. Не знаев дека е ѕвероња тој што го купил Кирца, ме уништи со 36 поени. Добро ми оди со Кирца сезонава, добро ми оди во купот, ама во лигата сум комплетно разочаран. :(

Па и Примо да не беше сеќе беше друго.
Мене дефинитивно не ме ми е судено да тепам со тебе.

Па и Примо да не беше сеќе беше друго.
Мене дефинитивно не ме ми е судено да тепам со тебе.
Хах, заеби го Примо, овој ме воодушеви, што оценка има за два поени?
36 поена човече... :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom