Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Хммм, последната четвртина сум го јадел...
Аудино 30 поена, нешто сум утнал у оние проценти. :toe:

Хммм, последната четвртина сум го јадел...
Аудино 30 поена, нешто сум утнал у оние проценти. :toe:

Секад знаеш да ги погодиш правите играчи со тие проценти.

Денес лош ден за мене и ја во последната го јадев,шиптаров кај мене ќе лета и тоа што побрзо 12 за шут 0-6 имал денес.Па иди у пм леташ од кај мене ти.

Секад знаеш да ги погодиш правите играчи со тие проценти.

Денес лош ден за мене и ја во последната го јадев,шиптаров кај мене ќе лета и тоа што побрзо 12 за шут 0-6 имал денес.Па иди у пм леташ од кај мене ти.
Не знам, овој пат сум утнал 200%. Абе што не си наместив постава вчера, него денес од спиење станувам, уште нерасонет и местам постава. :pos2: За тебе поставата сум ја погодил, ама за АБА не. Боље да било обратно. :toe:

Не знам, овој пат сум утнал 200%. Абе што не си наместив постава вчера, него денес од спиење станувам, уште нерасонет и местам постава. :pos2: За тебе поставата сум ја погодил, ама за АБА не. Боље да било обратно. :toe:

Не дека си ја поставил до моиве крембили е тројки веќе не ипак и тоа ми треба.Еден тројкаш како ми треба.Шиптаров е на продажба и затоа ја користам оваа прилика да го рекламирам па кој го сака бујрум 5 милиони.

Победив во Кајгана купот против Ајсшутер 59-79 слабо некако играат моите последните утакмици:nesum:

Губам 26-50 од Креатив:tapp:
Пред 10 дена го победив сега ме гази,многу ми падна формата

Ауф, сум заборавил постава да наместам. :@ :@ :@
Како да не заборавам, со Македонија сум во мислите, многу ми е поважно тоа од ова. :oeoeoe: :oeoeoe:

Со слаба постава, победа над Macedonian Warriors на Ајсшутер од 85:43. Штета што Примо не играше, ќе беше гадно. :)

Сами сме си криви што некој што ни не е зачленет на кајгана ќе ни ги собере ЦБ парите...
Ја изгубив од Битолски уништувачи, на почеток на четврта четвртина беше 58:58 и последната ја загубив со 25:8, а водев цело време, не ми се верува дека водев. :)

Ау, сум играл и со Creative бе, денес имало лигашки утакмици. :)
Катастрофален почеток, заебаваат моите. :@:@:@
19:0 серија ми прави, 17:5 во скокови за него, WTF? Ја стварно не знам што е проблемот. :(
Пред некој ден тепав 17 разлика, сега што им е на моите? :S :S :S
А да ти ебам играта да ти ебам.

Уште мал едит: Не ја сфаќам играва, ќе се откажам жими се, баскетсим рулз. :wink:
Како може вакви серии, не можам кош да дадам, ај да загубам тесно, ама вака.. :tapp:

колку време треба да чекам за да можам да се логирам и да ми дадат тим???
се регистрирав пред пола саат и не ми се чека
гледам интересна е играта по вашите постови

добив тим јееееееееее
ајде сеа да видам ова она да ја запознаам играта:wink:

колку време треба да чекам за да можам да се логирам и да ми дадат тим???
се регистрирав пред пола саат и не ми се чека
гледам интересна е играта по вашите постови

добив тим јееееееееее
ајде сеа да видам ова она да ја запознаам играта:wink:

Кој е твојот тим?

Инаку го тепав вац13 негде околу 25-30 разлика и таа разлика се направо во втора и трета четвртина.Што ти значи радулович да го имаш во тим.

Не знам точно,братучед ми правеше тим сега брзо му го дадоа за 2 дена!
Иначе изгубив 31 разлика од Кирца мислев дека помалку ќе изгубам ама тоа е без центар играм уопште немам некој добар.
Честито

Кој е твојот тим?

Инаку го тепав вац13 негде околу 25-30 разлика и таа разлика се направо во втора и трета четвртина.Што ти значи радулович да го имаш во тим.

к.к.маврово ми даде играм во д3,1
13 место сум:tapp:
не сум многу запознаен со играта

едит-колку време треба да чекам за следна утакмица?

к.к.маврово ми даде играм во д3,1
13 место сум:tapp:
не сум многу запознаен со играта

едит-колку време треба да чекам за следна утакмица?

Утакмиците се играат во сабота и вторник во 19 и30.Тактика имај наместено 30 минути пред почеток инаку после ќе не можеш.

Имаш млад играч кој би можел да му земеш барем 1,5 милион и да си купиш добар играч или повеќе така солидни играчи ко за твоја лига.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom