Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Па до толку ли со 3 четвртини ќе се повреди ? :(

Па ќе се повредат.На ред девил како му се повредиа.3 четвртини ги играше и глеаш уште не му се опорави цел тим.Ја ниеден до сеа неам играно 3 четвртини сите по 2 и ми се немаат повредно(да не ги урочам).Ако е потребно последната со охрид нема да му ја мислам.Итака ќе е последна ништо не губам.

Засега нека стоат така ако се предомислам до вечер ќе го сменам.

Мислам дека медицинско особље е побрзо да ти се опоруваат и уморот побрзо да се намалува а не да не ти се повредуваат.

Мислам дека медицинско особље е побрзо да ти се опоруваат и уморот побрзо да се намалува а не да не ти се повредуваат.

Добро и без тоа можам да пројдам.Шо ми фали без тоа ништо.Наместо тоа вадам играч.

Ја мислам дека уморот исто се намалува, али дека служи за намалување на можноста да ти се повреди играч.

Тие се цб мани и мислам дека само на купови можеш да играш т.е. за да влезеш во приватен куп треба да дадеш 20 цб мани.Само колку да знаеш а може и знаеш дека нема умор нити повреди така да можеш да тераш и со една постава 4 четвртини ама и боље е за експерементирање на тактки.Прво место ако си мислам земаш 56 цб мани,за второ 33 и за трето 22 а од четврто па надоле ништо.

Значи ако влезам во приватен куп можам да играм колку сакам утакмици со истите играчи и нема да се уморуваат воопшто?

Иначе што се однесува на повредите. Мене најдобрите играчи ми играат секоја утакмица по 3 четвртини и до сега да не се урочам ми се немаат повредено. Со таа разлика што најдобрите никогаш не ми играле во националниот куп. Еве денес пак ќе играат, а имаат умор 3%. И никогаш не биле над 3%.:toe:

Значи ако влезам во приватен куп можам да играм колку сакам утакмици со истите играчи и нема да се уморуваат воопшто?

Иначе што се однесува на повредите. Мене најдобрите играчи ми играат секоја утакмица по 3 четвртини и до сега да не се урочам ми се немаат повредено. Со таа разлика што најдобрите никогаш не ми играле во националниот куп. Еве денес пак ќе играат, а имаат умор 3%. И никогаш не биле над 3%.:toe:

Ама само во утакмиците во приватнот куп.Да ни умор ни повреди.Т.е можат да се повредат ама нема да се рачуна повредата.

Да, повредата ќе важи само за таа утакмица, односно играчот ќе мора да иде на клупа ако е повреден, али после повредата исто како да ја немало.

Да, повредата ќе важи само за таа утакмица, односно играчот ќе мора да иде на клупа ако е повреден, али после повредата исто како да ја немало.
Да де тоа и ја сакав да го речам.

Ама само во утакмиците во приватнот куп.Да ни умор ни повреди.Т.е можат да се повредат ама нема да се рачуна повредата.

Да де тоа и ја сакав да го речам.

Ок, фала дечки.

И уште едно прашање. Дали со тие утакмици во приватните купови им се зголемува индексот на играчите?

Морам да се пофалам право. ПОБЕДА над КК Охрид во Суперлига од 28 разлика на гости.Не верувам оти може такво нешто да се случи али јбг. И тоа со 8 играчи го тепав,а еден од тие 8 излезе со 5 лични. ФЕНОМЕНАЛНОО!!

И јас победив негде 26 разлика со пелистер.Ханибал браво.
И следно коло со вујадинович секако ќе тепам.:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom