Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Не требало одма парите да си ги даеш веќе ти не размислувај за по 20.000 skill зимаш добро пари и мери на 50.000 :)

Не требало одма парите да си ги даеш веќе ти не размислувај за по 20.000 skill зимаш добро пари и мери на 50.000 :)
Абе се излагав оти овој го земав 2 226 000 а е проценет на 4 500 000:toe:

Го вади само што е 16 години.
Инаку размислувам да зеам некој 100000 центар па макар и 29 години е што лом ќе праи.

За 2 минути почнува утакмицата со Чиле. Сите играчи на Чиле се дупло појаки од нашите. Ќе го кркаме пак.

И денес ново коло.Играм со Македонија, нормално би било да изгубам, но се е можно. Во првиот дуел изгубив само 10 разлика на гости.

Ја играм со Плуто Неш и не е свесен шо ќе го снајде бидејќи оваа победа и те како ми е важна.

Не е можно повторно ми се повреди играч сега третиот по јачина Marko Matic (20.000 skils index) а предходно ми се повредија Miso (40.000 skills index) и Axaroni (21.000) но најважно е што Мишо се враќа за 4 дена,Александар Ахарони е повреден уште 14 а Марко се повреди на 6 дена иначе победив со Лакерстрими 11 разлика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom