Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Се пласирав во третото коло во националниот куп.

Победив со 58-85, односно 27 разлика.

Честито на сите што забележаа победа.

Jas izgubiv pod 100
87-39 so Vujadinovic ama i plus moite najdobri igraci ne igraa ic,a ako igraa ke go tepav:pos2:
Cestito na site sto tepaa:helou:

Јас ти гарантирам дека играчов нема да се продаде под 4.000.000 милиони.

Уште е 1 милион.:nesum::nesum::nesum::nesum:
Ќе порасне уште малку.

Инаку што се однесува до купот тепав 17-97 и за пич*ино влакно ми летна 100 ка иако имав 63 коша на полувреме.
Ајде утре со среќа во ждрепката.

У п.... матер. Изгубив од Барселона во купот со 2 тројки на крајот во последните 30 секунди и тоа едната беше во последната секунда.Слабо ли е бе,ццц.А, згора на тоа уморени ми се играчите пред еден од најважните дуели со хит ем хај.
НЕ Е МОЖНООО!
А, тие му се единствените 2 тројки у цела утакмица.

И на мене сите играчи ми се изморени по 20 %.

А ме чека меч кој ќе одлучува за првото место.

Уште е 1 милион.:nesum::nesum::nesum::nesum:
Ќе порасне уште малку.

Инаку што се однесува до купот тепав 17-97 и за пич*ино влакно ми летна 100 ка иако имав 63 коша на полувреме.
Ајде утре со среќа во ждрепката.

Полека полека рипнува малку цената.
Утре ќе глеам тепање за овој и дај боже да го има.

Леееееј пак повреда, Малуенда овој пат.
Глупава е играва стварно, БАСКЕТСИМ РУлЗ!

Леееееј пак повреда, Малуенда овој пат.
Глупава е играва стварно, БАСКЕТСИМ РУлЗ!

Епа ај сеа нека се изнаповредуваат за да наредната сезона во суперлига не им е ништо вака нека се повредат и за во суперлига.

Се наближуваш до 10 000 поста.:vozbud::vozbud:
Кај ти ова текна па на тебе? :)
Али добро, Малуенда се повредил на два дена, ќе се врати во сабота.
Иначе имам вработено и медицинско особље, така да не би требало да ми се повредуваат, вие верувам немате вработено, па не ви се повредуваат. :|

И јас немам вработено медицинско особје иначе денеска сум тепал и без најдобрите 2 играчи :)

Кирца ете ти два милиони од мене...последна понуда...хххх Иначе јас несакајки купив тоа медицина курци палци хаха

Кирца ете ти два милиони од мене...последна понуда...хххх Иначе јас несакајки купив тоа медицина курци палци хаха

Требаше на пример 1980000 да понуудиш вака да не изглеа сумљиво инаку после тебе понудил докторот марјан ама сеа друг понудил 2100000.
Ќе летне цената.

Требаше на пример 1980000 да понуудиш вака да не изглеа сумљиво инаку после тебе понудил докторот марјан ама сеа друг понудил 2100000.
Ќе летне цената.
Ке стигне 3 ипол ке видиш!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom