Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Еј играчот што ми е на трансфер достигна цена од 2.500 000 .....:zver:

Нешто без компјутер бев тие денови, па ме немаше. Сум изгубил два натпревари со Колибри,нормално. Е сега во купот ми се паднал најтешкиот противник.Барселона од суперлигата.Веќе ја победив еднаш во лигата ама не се знае ништо.
Знае ли некој колку пари се зема од купот.За која рунда колку пари? Оти не лагам да се замарам многу со него.

• Прво Место1.000.000 EUR
  • Друго Место:500.000 EUR
  • Треће, Четврто Место:300.000 EUR
  • Позиције 5 до 8:200.000 EUR
  • Места 9 до 16:100.000 EUR
Нема македонец администратор и ај барем кренете цена на ово мојов.

Задоволен сум од салата ем ја проширив за 1000 и пак се наполни цела земав околу 140.000 од неа.
Иначе Кирца понудата ти беше 120.000 јас понудив 600.000 ама се знае дека ќе ти отиде уште повеќе.

Ми светнаа очите кога видов милион.
Фала друже најмногу.
А сакаш да ги земеш или онака?
Па зависи...бидејки мојот ке го продадам над 3 милиони(сега е 2 800 000), може и да ти го земам зависи од цената...Ке видиме...:smir:

Абе ако го земам ке ми биде најдобар во тимот...Ама бркам да купам еден центар и сакам тренер да земам!!!

Не знам како сакаш и тренер е супер ама мислам првен подобро би било да направиш солиден тим,иначе кога ќе отпаднеш од купот и јас ќе напраиме една пријателска :)

Не знам како сакаш и тренер е супер ама мислам првен подобро би било да направиш солиден тим,иначе кога ќе отпаднеш од купот и јас ќе напраиме една пријателска :)
Јас испаднав уште во прво коло...Ако сакаш може уште одма да закажеме една!

Неможам сега одма ептен ќе ми се уморат играчите пошто играм и куп и лига така да покасно + 2-та најдобри играчи ми се повредени сега :)

staviv taktika za so vujadinovic!
So poslabite igraci ke igram i taka ke izgubam mnogu,barem da ne mi se izmorat jakite i ocekuvam poraz pod 100 razlika:kesa:

Изгледа мојов ке отиде за 2 800 000....Ама супер е и таа цена!:salut:

Па сега супер затебе ќе испаднеш од минус плус ке имаш кеш за трошење :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom