Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ајде Ханибал прифати, неможаме да го пополнаме.:helou:

Виктораниус, пробај да го стартуваш купот ајде.

Неможе, треба да има 8 екипи сеа го прашав Вујадинович. Треба да има 8 екипи, и да ми стигне порака за старт.

Ако не го наполнам за 2 дена, ќе го растурам. :toe:

Некој ако има 20 цб нека му позајми на Кирца па после развраќајте се. АЈДЕ БЕ УШТЕ 2 ТИМА НИ ТРЕБАТ !

Хех , сега гледам. И да сакам не можам, немам пари. јбг
П.С. МВП У-18 мојот Гоце Станиќ

Неможе, треба да има 8 екипи сеа го прашав Вујадинович. Треба да има 8 екипи, и да ми стигне порака за старт.

Ако не го наполнам за 2 дена, ќе го растурам. :toe:

Некој ако има 20 цб нека му позајми на Кирца па после развраќајте се. АЈДЕ БЕ УШТЕ 2 ТИМА НИ ТРЕБАТ !
Само Вујдиновиќ не требал да влегува, не е кајганџија он, само ќе ни собере парите.
Ја сакав ние послабите да си направиме неизвесно турнирче.
Ако нема кој, растурај го.

Купот е откажен.

Ред девил, ќе правиме сеа нов куп ама од сите држави, така ќе се најдат повеќе луѓе и ќе се зберем само екипи сите исти да биде неизвесно. Ќе ви пратам понуди накнадно :)

Ред Девил браво ја иам уште слаб тим ама браво :)
Фала Ајсшутер, знам дека ти е нов тимот, кога ќе се зајакнеш малце ќе играме пак. :)
Купот е откажен.

Ред девил, ќе правиме сеа нов куп ама од сите држави, така ќе се најдат повеќе луѓе и ќе се зберем само екипи сите исти да биде неизвесно. Ќе ви пратам понуди накнадно :)
Не, не, не викаме од други држави, јаки ќе се пријават и ќе ни соберат парите.
Само ние од Кајгана, не има повеќе од 8, а ако нема, ќе најдеме некои како нас јаки, не прејаки. Да биде интересно.

Па приватен ќе е .Нема сами да се пријавуваат он ќе ги вика.Не е овој јавен.
Инаку викнете некој грк да го растурате. п рво тој да се пријави па вие да мисли дека ќе е слаб турнир.

Не, не, не викаме од други држави, јаки ќе се пријават и ќе ни соберат парите.
Само ние од Кајгана, не има повеќе од 8, а ако нема, ќе најдеме некои како нас јаки, не прејаки. Да биде интересно.

Не се секирај ти ости на бато. :pos:

Понудив на 2 тима од Србија некаде 4.5 лигата, слаби се само да прифатат. Ајде прифаќај и ти.

Ќе има 4 тима од Македонија, и 4 од странство.

Купот се вика Don't you FYROM me !

Само ми е битно сите да конкурираме за прво место, да сме тука негде по јачина.
Може да викнете некој слаб грк.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom