Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Денес добро поминавме....очекувана победа над Црвена Фурија - Кочани со 24 разлика.....и следно коло играм дербито со КК Работнички Фершпед ама како што гледам треба да има победа и таму...менаџерот нивниот нема влезено цел месец...и луѓе дајте некој добар СФ ми треба....плс

a trener koga ke zaposlam kolku vreme ke bidi u mojot tim?

Па кога ќе земеш тренер ќе си работи за тебе, доживотно, ако не го отпуштиш.

Епа за мене во прв план е одбраната. : )
Нападот ми е многу слаб, него одбраната ме спасува.

И не грешиш воопшто со тоа. Со време и ке се исплати инсистирањето на играчи со одлични одбранбени перформанси.

Јас сепак и двата тима што ги водев до сега ги сетирам на "трчи и пуцај" стил што некогаш се негуваше во НБА (најпознат представник своевремено беше Денвер Нагетс кон крај на осумдесетите, кога за нив играше легендарниот Алекс Инглиш). Значи се додека ти дадам кош повеќе, добар сум:helou:
Викам пак, мојава филозофија не се совпаѓа со модерните сваќања на кошарката, но јебига, и во фудбал и во кошарка се повеќе се форсираат машини кои што ја убиваат убавината на баскетот и најважната споредна ствар на светот.

Луѓе кк русел од 1.1 прави местени трансфери.Сите четворица тапа играчи им има понудено еден тим од македонија.Јас секако сумљам на местени трансфери.Ја сеа да се мачам да штедам а он да си заработи на ваков прљав начин.НЕ Е ФЕР.:toe:

Луѓе кк русел од 1.1 прави местени трансфери.Сите четворица тапа играчи им има понудено еден тим од македонија.Јас секако сумљам на местени трансфери.Ја сеа да се мачам да штедам а он да си заработи на ваков прљав начин.НЕ Е ФЕР.:toe:

И на мене почна да ме нервира, секој ден он зима по еден играч жити се од кај толку пари ?

А и плус тоа вчера кога го победив пцуе. Ако е спортист нека прифати спортски пораз а не да јаде гомна.

И на мене почна да ме нервира, секој ден он зима по еден играч жити се од кај толку пари ?

А и плус тоа вчера кога го победив пцуе. Ако е спортист нека прифати спортски пораз а не да јаде гомна.
abe ajde za nigde e zima igraci so pod 10000 indeks
klosar:toe:
so sea i jas li treba da si napravam od druga ip pa da se pravam na toso

Ех, ќе го фатат дека и да е како што му направија на Ајсшутер. Уствари детето не ни правеше валкани трансфери и му го зедоа тимот, а КК Русел глуп човек ќе сфати оти изведува нешто.

Ако не му го земат тимот на КК Русел јас лично ке им пратам 213123712123 пораки на Администраторите и Гејм Мастерите

abe moze i ne muti nesto rusel
nego ima takvi pocetnici sto davaat mnogu pari za mnogu slabi igraci kako ajssuter

И не грешиш воопшто со тоа. Со време и ке се исплати инсистирањето на играчи со одлични одбранбени перформанси.

Јас сепак и двата тима што ги водев до сега ги сетирам на "трчи и пуцај" стил што некогаш се негуваше во НБА (најпознат представник своевремено беше Денвер Нагетс кон крај на осумдесетите, кога за нив играше легендарниот Алекс Инглиш). Значи се додека ти дадам кош повеќе, добар сум:helou:
Викам пак, мојава филозофија не се совпаѓа со модерните сваќања на кошарката, но јебига, и во фудбал и во кошарка се повеќе се форсираат машини кои што ја убиваат убавината на баскетот и најважната споредна ствар на светот.

А иначе ако форсираш игра со одбрана треба да бараш играчи со повисок скил на одбрана така ? И сите играчи имат високи одбрана скил, или имате и некои шутери ?

Ај и Ред девил нека се изјасне. :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom