Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
e moze e malce glupavo prasanjevo...ama kako se kupuva igrac..mislam kako da mu ponudam dogovor?????

Абе купувај над 10000 играч,уствари негде од 10000 до 15000,ама гледај да најдеш добри ама за малце пари за да ги играш цела сезона.Не купувај ништо во текот на целата сезона зошто тимскиот дух ќе ти биде добар и ќе победуваш многу лесно.Иди види го овој што влези хит ем хај,какви играчи има а ја освои титулата,разбра.:helou:

Спонзорот ти дава пари за цела недела,а за пријателска добиваш од влезниците ти и противникот.Ама многу малце се зема,најмногу 50000.
a kako se dobiva podobar sponzol ili toj ostanuva i ti dava poveke pari ako si vo podobra liga

Абе нема врска.На сите екипи им даваат подеднакво пари за спонзори,во сите лиги е различен.Кај мене во втора е 670000 а во прва е 1000000 мислам,во трета немам поим.

Ја бев на почетокот во прва лига и зарадував пари ко луд, во втора многу помалце се заработуваат.

yes go pobediv legend ts kk tikves-kk feni 76-56
ne ocekuvav vakvo sjajno izdanie od moite igraci
me raduva faktot sto najdobri poedinci mi bea 15 i 16 godisnici
:zver: :zver: :je:
a inaku red devil ako sakas prijatelska kazi ok?

legend ne saka nesto skype kaj mene mi go dava nadvor od desktopot:toe:

ti pisav na skype da prifanis prijatelska i cestito pobeda i kaj mene najdobar bese emil noveski so 17 poeni :salut:

Сега на први мај играм утакмица со Кирца, па после таа утакмица сакам со некој од лозарите да изиграме една пријателска.:smir:

Луѓе може да ми кажете како да видам која ми е следна утакмица на ова чудово ? нов сум на играта :):)

Ја за први мај, навечер, во 23:00 играм со кк тиквеш.

ЛаВиста во утакмици ќе си видиш која ти е наредна според датум и време, ама сега немаш утакмици најверојатно, пошто сеуште не е почната новата сезона, а можеш да си закажуваш пријателски.

Ја за први мај, навечер, во 23:00 играм со кк тиквеш.

ЛаВиста во утакмици ќе си видиш која ти е наредна според датум и време, ама сега немаш утакмици најверојатно, пошто сеуште не е почната новата сезона, а можеш да си закажуваш пријателски.
ee i jas igram za 1 maj so eden od ceska...prijatelska...a koga pocnuva nova sezona????

На 10 мај изгледа кажаа... Ќе почекаме уште малце, ќе си играме пријателски. :)

Marcel Jost Germany
Form: 3
Starost:19
Umor:0 %
Visina:168
Težina:77
Indeks veština:18,047
Plata:33,431
Odbrana:8
Slobodna Bacanja:11
Dva Poena:5
Tri Poena:9