Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Vi preporacuvam da zemate 2-3ca igraci so po 15000 index i edno 7-8 kola igraj so tie igraci, se dodeka ne zemas nekoja para.

Купив тројца играчи вкупна цена ми е 1.551.000 евра, а јас во буџетот имам 1.522.598. И сега можам ли да одам во минус ?

luge jas imam na licitacija ponudeno milion i nesto a budzet imam samo 900.000 pa moze li da me izbrkat od timot i ako me izbrkat ke najdam li drug?

Ej, можете да одите во минус, нема да ви го земат тимов, ама не голем минус, негде од 100 000-500 000 мислам дека може така. Може и повеќе можда, ама не идите.
И ја сум бил во минус.

Ej, можете да одите во минус, нема да ви го земат тимов, ама не голем минус, негде од 100 000-500 000 мислам дека може така. Може и повеќе можда, ама не идите.
И ја сум бил во минус.
a transferi se pravat li u sred sezona

Се прават нон-стоп без разлика дали е сред сезона, полусезона, меѓусезона, прв дел на сезона, втор дел на сезона, дали е пауза...

Нон-стоп има играчи за купување, трансфер листата нон-стоп работи.

Се прават нон-стоп без разлика дали е сред сезона, полусезона, меѓусезона, прв дел на сезона, втор дел на сезона, дали е пауза...

Нон-стоп има играчи за купување, трансфер листата нон-стоп работи.
a ako si u minus so pari mozes li da licitiras i da zemes igrac?

Не знам, ама не лицитирај ако си во минус! Чекај малце, не мора толку играчи во толку брзо време да купуваш!

Го купив русинот, има скоро 20 илјади индекс супер играч е, сега чекам уште двајца со 15 илјади индекс и супер тим ќе имам за претстојната сезона. Во минус сум некои 27-28 илјади евра, ама не е многу не верувам да имам проблеми за тоа.

Го купив русинот, има скоро 20 илјади индекс супер играч е, сега чекам уште двајца со 15 илјади индекс и супер тим ќе имам за претстојната сезона. Во минус сум некои 27-28 илјади евра, ама не е многу не верувам да имам проблеми за тоа.
za razlika od tebe jas ke imam mnogu slab tim imam losa transfer politika isto kako milan:toe:

Хахаха, како Милан... :) :) :)

Абе многу неактивни има во вашата лига, има многу тимови кои што немаат купено ниту еден играч, така да немајте гајле!

za razlika od tebe jas ke imam mnogu slab tim imam losa transfer politika isto kako milan:toe:

Оди на македонскиот трансфер пазар, имаш еден кошаркар има околу 12 илјади индекс, го дава за 50 000. Мислам само ако не си многу во минус.

Си ме послушал а ? :smir:

Иначе, на пример ако ставам некој играч на трансфер листа, и ако не ми го зима никој можам ли да ја намалам цената ?
ako mislis za onoj sto e 50.000 te poslusav
a inaku mislam deka ne moze

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom