Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
сезоната почнува на 10-мај и се играат утакмици сабота и вторник а пријателски недела и четврток.

Кирца изгледа сме од иста лига, јас ти и тиквеш. Мојот тим се вика КК Струмица.

Утакмици се играат во сабота и вторник од 14:30. Се играат 40 минути, секој потег е запишан и можеш да ја следиш утакмицата, да читаш кој додава, кој прави фаул, кој дава поени.
Ама тоа кога ќе почне сезоната.

Мојот тим е Loser. :)

знам знам дека сме од иста лига видов веќе,ќе биде неизвесно ако купувате.

Имав 2 милиони, но градев 500 дополнителни седишта во салата, и менав име на клубот и на салата и сега имам околу 1.500.000 евра.

знам знам дека сме од иста лига видов веќе,ќе биде неизвесно ако купувате.

Абе еве сакам да земам некој солиден играч барем околу 20 000 индекс да има, ама неможам одам на трансфер листата и не ми дава ништо.

Имав 2 милиони, но градев 500 дополнителни седишта во салата, и менав име на клубот и на салата и сега имам околу 1.500.000 евра.

Абе еве сакам да земам некој солиден играч барем околу 20 000 индекс да има, ама неможам одам на трансфер листата и не ми дава ништо.
abe samo selektiraj ja drzavata i oditi trazi trziste transefera

не мора да значи,можеш да бараш минимум 20000 индекс и до која цена.

Супер е ги најдов.

Зедов играч од Русија за 1,000,000 евра има некаде околу 19,560 индекс. Иначе сега дадов понуда и треба да чекам нели или ?

Супер е ги најдов.

Зедов играч од Русија за 1,000,000 евра има некаде околу 19,560 индекс. Иначе сега дадов понуда и треба да чекам нели или ?
па не е лош како за тебе е бомба,море извади ли играч од младинска школа.Може ќе се падне нешто.Ама ако вадиш вложи 200000,поголеми се шансите.

Кога понудуваш, треба да чекаш до крајниот рок да не понуди некој повеќе, ако понуди, ти пак ќе треба да понудиш, се додека не истече рокот. Кога ќе истече рокот играчот оди кај тој што последен понудил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom