Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Фала легендо што со лицитирал на Емилчо, сега некој Грк лицитира.

Него кој сака пријателска?

Utre igram baraz za 1liga. Ovoj barazot samo edna utakmica e ili ima revans
Kirca, ti gledam kupuvas mladi igraci ama imas li nekoe fajde od niv bidejki site ti se pod 10000 index? Jas sega neznam so da pravam: trener ili nekoj centar da zemam.Ke razmislam uste malko pa ako moze i dvajcata ako zemam dobra para sega.
ajde pozdrav

Да бе да купив тројца млади од 15 години.Ќе ги играм наредната сезона за да им рипне цената и да ги продадам за големи пари затоа што треба ли и јас да влегувам во прва лига.Гледам многу од форумов се во мојата лига како на пример виктораниус и мисалам тиквеш како и многу други.Сепак за 6-то место добив1500000 и сега продавам тројца.Првоигаши гледам куманово купил играч од 200000 индекс пазете се.

red devil aj ja i ti edna prijatelska da izigraime (ke me tepas vrska neam)

Не се знае ништо однапред. : )
Нема везе што си нов, брзо ќе направиш јак тим.

Едит: Некако не можам да ти пратам покана за пријателска, не знам што е проблемот.

Prijatelskite utakmici se igraat nekade otprilika dva dena po zakazauvanjeto.A vo delot za Matches ke vidas tocnata data.
Za transferite: Odas TRANSFERS i tamu ima da selektiras kakov sakas igrac(kolkav skil od koja drzava , visina , cena ...), a za prodavanje na tvoite igraci ke kliknas na imeto i koga ke se otvore strana so negovite skilovi, cena itn. imas desno mislam- Add this player to transfer list- ili nesto slicno bese.
ajde pozdrav:salut:

Пробувам да купам играч, ама листата е празна не ми ги дава, да го еем.

Иначе Ред девил ајде понуди ми пријателска, и кажи ми како да прифатам па да се такмичеме.:smir:

Хах, верувај и ја нешто имам проблеми со пуштање покани, нема кај да пуштам покана, не знам што е работава, ај ако можеш ти покани ме ќе прифатам.

И листата не може да е празна, стави критериуми, ама немој многу високи.

Пробувам да купам играч, ама листата е празна не ми ги дава, да го еем.

Иначе Ред девил ајде понуди ми пријателска, и кажи ми како да прифатам па да се такмичеме.:smir:
ajduce za transfer samo odberi zemja i stisni pretrazi trziste transfera
luge za kolku vreme pocnuva sezonata
cb novac pari so e ova?

luge daj kazete dali ovoj e dobar igrac oti spored ocenite najodbar mi e
Starost:19Umor:
FAPercent_back.gif
Visina:210Težina:110 Indeks veština:5.568Plata:7.658 Odbrana:1Slobodna Bacanja:1Dva Poena:7Tri Poena:7Dribling:2Dodavanje:5Brzina:4Rad nogu:1Skokovi:4Iskustvo:0

Виктораниус прифати пријателска во Пријателски мечеви таму.

МИЛАН4ЕВЕР, добар е играчов како за тебе. :)

Неможам изгледа да прифатам, ми пишува дека мојот тим веќе имало договорено пријателска, или дека сум учествувам во некаков национален куп.

....

Како сум прифатил и јас појма немам:vozbud:

А како се мести постава ? Извини така шо те замарам ама почетник сум и незнам баш.:smir:

А како се мести постава ? Извини така шо те замарам ама почетник сум и незнам баш.:smir:
u taktika i ke vidis tamu koj da go stavis u prva postava 1 2 3 4 cetvrtina
luge koga pocnuva sezonata?

Не ме замараш бе, немај гајле.
Постава ќе наместиш така што ќе идеш Постава на тој меч што сакаш да наместиш и ќе местиш за 1/4, 2/4, 3/4 и 4/4 играчи. Ќе видиш според висината, скилови кој за која позиција е. Тој што е највисок, најснажен центар ќе го играш, тој што има најдобар скил шутирање, шутинг гард.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom