Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Ех, што ми се закачи сега остај го тој 14.000 на мене ти земи го 13.000 ? :smir:

Ок ќе видам за тој до 450000 нудам ако не ниш0.А ако овој ти го земеш ќе завршиш добра работа.:wink:

Ок е, добри играчи се за 1 месец ќе може да ги продадеме за многу големи пари.

Те адднав на мсн прифати ме, или аддни ме ти dimitar_b@hotmail.co.uk

Момци, извлеков играч 12.000 индекс од младинска школа за 200.000 ! Сега ми е ставен на трансфер листата за 4 милиони го продавам. Ако го продадам добар ќар ќе извадам.

Де видете го од мојот тим Edi Skuber и кажете добар ли е

Eugenio Rosetti
Form: 3
Fatigue:7 %
Height:167
Weight:64
Skills Index:6.272
Salary:9.010
Defence:5
Free Throws:2
Two Point:3
Three Point:2
Dribbling:5
Passing:5
Speed:3
Footwork:5
Rebounds:2
Experience:0

Да не сака некој да му го продаам 15 годишниов ?

lele vcera izgubiv u produztok.ccc katastrofa ama jbg. inace zemav 2 novi igraci pa sea ke vidime

Ја вчера тепав 85-33 против борац и сега понатами не би требало да иам некакви проблеми.
Честитки до тие што тепаа.

Јас изгубив не наместив тактика и му ја предадов 20:0 и ме казнија,луѓе дај видите ги играчите шо ги продавам и ако ви се свиѓа купете некој,во минус сум многу :smir:

I jas izgubiv vcera vo derbi na dnoto od tabelat od hit'em high i da, pak poradi toa sto ne namestiv taktika.Ke se "jadam" so Red Devil bo borba za opstanok.
P.S. kupiv nov igrac 35000 index za 3 500 000.

Хаха, Ханибал абе и двајцата ќе испаднеме оваа година. : )
Ја утре немам право на грешка играм со тоска црни, морам да победам.
Кај мене во тимот иначе е ХАОС со еден збор кажано.
Повредени играчи, некои играле четири четвртини, сите имаат голем умор, ептен заебана работа.

Hihi, Goko ke se spasi i ke go jademe i dvajcata na kraj. Gledam zemal i nov igrac 100000 index ama star e 30 godini mislam.Ke go tepas na toska crni, tuku jas igram vazen mec so LA Lakers i ako moze da izvlecam pobeda e toa ke bide, breee :)
P.S. Kakva taktika sum mu spremil samo :) pa ke vidam utre sto ke bide i kako ke se pokaze toj mojot nov igrac

Да бе стварно видов за гоко ама само прашање е у време кога ќе се повреди ама додека се повреди ќе ве ренда.
Инаку јас играм со кк тиквеш и не очекувам нишо друго освен победа.

Ја сега гледам што земал Гоко, леле, леле, ќе го јадеме! Ја прво коло го тепав, сега во последно коло играм со него.
Ај можда ќе соберам и ја 8 000 000 па да купам нешто такво. : )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom