Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Abe oti taka,igraj so jakite.Nema da se izmorat mnogu.Po 2% imat umor od edna cetvrtina.Ama aj kak sakas.Ke napravame i drug pat uste edna prijatelska.
Oдлично! Не знам како ке одлучиш ти, но јас би купил најмалку 3 поквалитетни играча, боље него да купиш еден ѕвер и да мислиш дека тој ке ги одлучува мечевите!€ 15.665.449 буџет... Ајде сега треба малце да се мисли на засилувања. :zlo:
€ 15.665.449 буџет... Ајде сега треба малце да се мисли на засилувања. :zlo:
40 разлика победа сосем очекувано 12 тројки дадов тоа можеби највеќе ме дигна да победам со волкава разлика а и тимот негов беше слаб затоа јас не играв со најјаките.
2008-12-25 14:57 - Your team played a National Cup Match and received 0 from tickets ?!?
Кога почнува новата сезона???знае некој??? и Кирца ај ти да ми бидеш ментор...сега ќе ти пратам прифати
Епа неможе два пати да ни дава пари,еднаш ни даде,за првата утакмица40 разлика победа сосем очекувано 12 тројки дадов тоа можеби највеќе ме дигна да победам со волкава разлика а и тимот негов беше слаб затоа јас не играв со најјаките.
2008-12-25 14:57 - Your team played a National Cup Match and received 0 from tickets ?!?
Јеа!!!!Да бе и ја 0 земав.Инаку тепав 10 разлика.Инаку за поклон од администрацијата сите се супортери 3 недели.
2.1,2.2,2.3 или 2.4.По пат на ждрепка иде тоа.Од 3.1 лига се иде во 2.2 или 2.1?