Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Јас пополека излегувам од минусот на добар пат сум,ем тим хемистри ми стана децент :wink:

пс - да потрошам некој денар за да направам салата или ?

Јас пополека излегувам од минусот на добар пат сум,ем тим хемистри ми стана децент :wink:

пс - да потрошам некој денар за да направам салата или ?
Какво трошење бе, штеди!
Дојди 2-3 милиони во плус па троши, вие сите дојдете на 0 и одма пак у минус идете. Ја не сум отишол у минус 5-6 месеци.

Па мислев дека ако ја проширам после побрзо ке се собираат пари или не вреди таа инвестиција :) ?

Па мислев дека ако ја проширам после побрзо ке се собираат пари или не вреди таа инвестиција :) ?
Па нема којзнае колку да земаш повеќе, ама како сакаш.
Ако ти се полни салата 100% секој меч зголеми ја. :wink:

Јас излегов од минус, сеа има долга и напорна сезона пред мене, и да се собират пари за на крајот.

По моја пресметка би имал некои 15 милиони на крајот на сезоната, со тие 2 шо можам во минус да влезам.

Јас излегов од минус, сеа има долга и напорна сезона пред мене, и да се собират пари за на крајот.

По моја пресметка би имал некои 15 милиони на крајот на сезоната, со тие 2 шо можам во минус да влезам.
Е да ти ебам работава ретардирана, си се мачел да пресметуваш колку ќе имаш. Абе колку се толку се.
Којзнае, можда ќе имаш помалце, ако ти ги крадат како на Марјан четириес шеска, докторот.

Наместив тактика, чекам победа над Креатив.Има еден 65000 индекс ама многу е низок 165.Мислам оти ќе победам

Наместив тактика, чекам победа над Креатив.Има еден 65000 индекс ама многу е низок 165.Мислам оти ќе победам
Абе ја имам еден играч 164 cm, 13 оценка у скокови. :)
Бобан Јелиќ е... Го земав порано кога не знаев многу околу играта.

Лани, цела сезона имав 8 победи.Оваа година очекувам едно 12 отприлика

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom