Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво,јас денеска добив тим,менаџер сум на КК Гостивар од 2.3 дивизија.Е сеа дали може малце помош,како на пример каде можам да ги видам наредните утакмици што ми следуваат и каде можам да барам играчи за купување,и најважно каде да видам колку пари ми има тимот...фала однапред:smir:

Здраво,јас денеска добив тим,менаџер сум на КК Гостивар од 2.3 дивизија.Е сеа дали може малце помош,како на пример каде можам да ги видам наредните утакмици што ми следуваат и каде можам да барам играчи за купување,и најважно каде да видам колку пари ми има тимот...фала однапред:smir:

Аддни ме на мсн. dimitar_b@hotmail.co.uk

Каква е таа промена и без да ја пратиш утакмицата да го знаеш крајниот резултат? ЛЕЛЕ ПОГЛУПО НЕШТО НЕ МОЖЕЛЕ ДА СМИСЛАТ.

Ја такво не видов туку видов дека можеш да ја видиш снимката.Нема да идеш у лига туку у утакмици ќе ја глеаш снимка без да дознаеш резуктата исто ко да ја глеаш у живо.

Ја такво не видов туку видов дека можеш да ја видиш снимката.Нема да идеш у лига туку у утакмици ќе ја глеаш снимка без да дознаеш резуктата исто ко да ја глеаш у живо.
Нема да гледам, ќе читам. :)
П.С. За последен пат земав пари од спонзорите во прва лига.

Каква е таа промена и без да ја пратиш утакмицата да го знаеш крајниот резултат? ЛЕЛЕ ПОГЛУПО НЕШТО НЕ МОЖЕЛЕ ДА СМИСЛАТ.

Моја грешка не сфатиФ убаво.

Туку заеби сега тоа, гледи таму во распоредот секој ден имаме утакмица, а некој ден и по две.

КУПОТ Е СТАРТУВАН АЈМО ДА СЕ КОСКАМЕ !

Сега во буџетот имам 4.700.000. Ќе си собирам уште... Не ги трошам сега засега, ќе си собирам за ѕвер што ќе игра SF и PF.

Да влечам сега играч?

Извлеков дебил, абе ова само ни зема пари влечењево, више никад не влечам, до сега колку пари ми зема... Да не ги дадов до сега ќе имав уште некој јак играч во тимот.

Jас немам ама ич пари веќе, така да ќе гледам да собирам колку што можам.Ај нека ви е со среќа во купот на сите:helou:

Jас немам ама ич пари веќе, така да ќе гледам да собирам колку што можам.Ај нека ви е со среќа во купот на сите:helou:
Фала ханибал, со среќа утре, сигурен сум дека ти ќе тепаш.

Па ова ќе е празник на кошарката а дерби до дерби.Ајт нека ви е со среќа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom