Кошаркарски менаџер PCFantacanestro

• Креатор на темата Креатор на темата Nikac_Aerodrom
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.741
Поени од реакции
1.074
Локација
Skopje
Иако за воведи сум канта ќе се обидам да ја објаснам оваа игра, која за разлика од другите кошаркарски менаџери ја има и Македонија(со вистински играчи и скоро секогаш прецизни скилови)
Како што напишав се работи за кошаркарски менаџер, кој треба да се симне од официјалната страна на ПЦФ, а е бесплатен и зафаќа нешто помалку од 300мб.
Еве некој слики од играта,подетално прочитајте на официјалната страна каде имаат објаснување и за тоа како се игра и за концептот на играта итн :)
Нормално дека играва не е перфектна, платите на нашите играчи се бајаги повисоки од реалноста, но и буџетот е поголем од реалниот.
Сепак 300мб не се многу пробајте ја играва верувам дека ќе ви се свиќа
http://imgur.com/a/qMgOo

Можеш репрезентации да менаџираш или тимови само? На втората слика имаш листа од држави, подоле гледам Армани Џинс.

Primarno e menadziranje na timovi,no megusezona 3 reprezentacii ti nudat da im bides selektor.Moi najgolemi uspesi se 2 mesto na olimpijada(poraz od USA 10tina razlika) so spanija I plasman so makedonija na eurobasket, kade zavrsiv megu poslednite.
Link za download imate na oficijalnata strana na igrata I e besplaten
http://www.fantacanestro.net/

Одлично! Симнувам... послем тоа што ми е предвидено. За 4-5 дена ќе биде. :)

Да се пофалам дека со МЗТ до сега имам освоено:Македонска лига 2пати(во 3 сезони),Библ еднаш(еднаш изгубив во полуфинале),Македонски куп исто 2 пати(еднаш изгубив во полуфинале).
Од појакиве играчи го имав Коби на 36 години, ама ми се зезна тој сејв и сега неможам да го играм:place:
(иначе коби е 76 затоа и прифати да игра кај мене)
Исто многу е битно да имате добар ГМ и добри скаути и тренери на млади играчи.До сега на мене со 4 * скаут и тренер ми имаат излезено 2 70+ на 19 години и уште 5-6 со по 65+ потенцијал на 18 години.
Сеа малце и за играчите, од нашиве играчи добро се развиваат Кире Николовски и Бојан Трајковски. Кире иде 77 за 2 сезони со нонстоп играње прва постава, а Трајковски зависи од форсирањето може и 79 да стигне.Добро се развива и Штерјов од вардар кој стига до 72(За замена е супер).
Војдан и Дамјан се доста слабо направени и стигаат до 72, а Симоновски и Димчевски стигаат 75+.
Водете сметка и на буџетот, зашто мора да имате пари да исплатите се инаку ќе ве избркаат и нема да може да напредувате во кариерата.
За сега тоа е тоа, ако има прашања пишете :)

eve sea ja simnuvam.... ke videme :)

Имам проблеми. :(

MaLyc.png
<>
2zQbN.png

И не можам да ја инсталирам. :(

Незнам зашто вакви проблеми ти се појавуваат.Пробај со ова
You must change the International Options of Windows (in the control panel). Some pages before other users had this problem, you need control the format of the DATE (dd/mm/yyyy) or the format of the TIME (not AM/PM for example).

Играта е многу јака... топ е :)

Јас откако завршив 4 сезони со МЗТ, решив да почнам од ново, само сега ќе ставам и појаки лиги, за да можам да напредувам како тренер.Нормално ќе почнам во нашата лига со МЗТ,а за понатаму ќе видиме.На предходниот сејв Бенетон ми понудија,ама глуп ја останав во МЗТ каде ми намалија буџет и никој асален играч нејќеше да ми дојде.Сеа друга песна ќе се пее :)
И споделете засилувања, тренинзи итн. зашто играва е ептен комплексна треба се да се намести точно за да успееш :)

http://prntscr.com/bg6y2

Прва сезона... Бојан Трајковски најуспешен трансфер..... и земав неколку free agents ;)
--- надополнето: 2 јули 2012 во 15:42 ---
Сеа работа ми понуди еден грчки тим со 3+ ѕвезди и скоро 3м буџет али одбив ради тоа шо се грци :D

Незнам зашто вакви проблеми ти се појавуваат.Пробај со ова
problem.png

Колку што разбрав, тоа е. Времето ми е 0-24, датата ми е дд/мм/гггг али пак ми го покажува тој истиот ерор. :confused:

ако не пробај од ново симни ја,стварно незнам зашто се дешава тоа...
Јас никакви проблеми немав...:confused:

Пробав и со ре-download. Пак исто. :(

Многу интересна играва ама не ми се јасни некој работи, неможам да се снајдам. Играм Македонска лига со МЗТ и финансиите ми се катастрофа, само надоле идат, си зимаат играчите плата, буџетот си се намалува а приходи некој си смешни... Имам потпишано со спонзори ова она, на арената имам карти стаено по 10-15 евра али џабе, уште до пола сезона не сум стигнал а буџетот катастрофа, одма предупредување од бордот ми дадоа. АЈ НИД ХЕЛП! :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom