Кошаркари Кајганџии

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.620
Поени од реакции
35.937
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Кој е за баскет? :)

Порано имавме тема преку која се собиравме, али веќе 10 години е неактивна. Има мУжи во 2025-та кои се заинтересирани за 3х3? :pos:

Мажи има,а муЖите незнам кај да ги бараш.
Се пријавувам доколку има кворум и секако доколку се погодиме со време

Мажи има,а муЖите незнам кај да ги бараш.
Се пријавувам доколку има кворум и секако доколку се погодиме со време
Еве предлог термин:
Ентер (Аеродром, во близина на Џевахир), утре од 13 часот. Супер игралиште, а и времето ќе биде добро за играње на отворено.

Секако, може да преложите и други термини и локации, па ќе се договориме :)

Ако фали човек ќе улета и син ми, има 10 години ама добро се вклопува во игра и со возрасни :D

Еве предлог термин:
Ентер (Аеродром, во близина на Џевахир), од 13 часот. Супер игралиште, а и времето ќе биде добро за играње на отворено.

Секако, може да преложите и други термини и локации, па ќе сд договориме :)
13часот ама кој ден ,преку недела тешко работата не дава,ај да видиме колку ќе се збереме па ќе договориме дополнително термин и место.Следна недела ќе биде убаво времето па да го искористиме за спорт и дружба.

13часот ама кој ден ,преку недела тешко работата не дава,ај да видиме колку ќе се збереме па ќе договориме дополнително термин и место.Следна недела ќе биде убаво времето па да го искористиме за спорт и дружба.
Едитирав - утре :)

Ама да, може и следна недела секако.

Едитирав - утре :)

Ама да, може и следна недела секако.
Јас па утре неможам дека не сум во Македонија, се враќам од вторник и секако доколку се собереме доаѓам,може и три тројки па ќе ротираме.:ајнапиво:

Можно е да ви се приклучам, ќе ја следам темава. Мене смените на работа ми се многу лоши, голем проблем. На одмор сум до 25-ти така да скоро све ми одговара. А и Џевахир ми е блиску.

Тек сега ја гледам темава, иначе можев да дојдам за баскет. @Acid ајде за следен термин да се договориме.

Ај да изиграме еднаш барем, викенди ми се слободни месецов.

George Clooney Film GIF by NETFLIX

Нешто ми вика дека треба да се измисли нов спорт каде со фризби пробуваш да постигнеш кош и дека во таа дисциплина би бил светски шампион.

Нешто ми вика дека треба да се измисли нов спорт каде со фризби пробуваш да постигнеш кош и дека во таа дисциплина би бил светски шампион.
Jas mislam da se izmisli sport so frizbito da se pogodi zadniot del na vizantiec. Kakva kombinacija bi bila toa, ramnozemjas so pravoslaven gej, hbo bi snimale serii.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom