Кошаркари Кајганџии

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.501
Поени од реакции
35.459
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Кој е за баскет? :)

Порано имавме тема преку која се собиравме, али веќе 10 години е неактивна. Има мУжи во 2025-та кои се заинтересирани за 3х3? :pos:

Мажи има,а муЖите незнам кај да ги бараш.
Се пријавувам доколку има кворум и секако доколку се погодиме со време

Мажи има,а муЖите незнам кај да ги бараш.
Се пријавувам доколку има кворум и секако доколку се погодиме со време
Еве предлог термин:
Ентер (Аеродром, во близина на Џевахир), утре од 13 часот. Супер игралиште, а и времето ќе биде добро за играње на отворено.

Секако, може да преложите и други термини и локации, па ќе се договориме :)

Ако фали човек ќе улета и син ми, има 10 години ама добро се вклопува во игра и со возрасни :D

Еве предлог термин:
Ентер (Аеродром, во близина на Џевахир), од 13 часот. Супер игралиште, а и времето ќе биде добро за играње на отворено.

Секако, може да преложите и други термини и локации, па ќе сд договориме :)
13часот ама кој ден ,преку недела тешко работата не дава,ај да видиме колку ќе се збереме па ќе договориме дополнително термин и место.Следна недела ќе биде убаво времето па да го искористиме за спорт и дружба.

13часот ама кој ден ,преку недела тешко работата не дава,ај да видиме колку ќе се збереме па ќе договориме дополнително термин и место.Следна недела ќе биде убаво времето па да го искористиме за спорт и дружба.
Едитирав - утре :)

Ама да, може и следна недела секако.

Едитирав - утре :)

Ама да, може и следна недела секако.
Јас па утре неможам дека не сум во Македонија, се враќам од вторник и секако доколку се собереме доаѓам,може и три тројки па ќе ротираме.:ајнапиво:

Можно е да ви се приклучам, ќе ја следам темава. Мене смените на работа ми се многу лоши, голем проблем. На одмор сум до 25-ти така да скоро све ми одговара. А и Џевахир ми е блиску.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom