Корисни совети за орал-почетници

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Acid напиша:
Битна работа што сум ја испуштил. Eye contact.
Додека пушите, трудете се секогаш да го гледате во очи.

Направете „пауза“ со тоа што ќе почнете да му ја лижите главичката, а притоа гледајте го во очи. Тоа ги полудува мажите.

Bravo odlicen sovet im dade sega..mnogu zaboravaat na eye contact

Да, да погледот очи во очи е многу јак стимул за мажот. И додека го гледате во очи пробајте да останете мртва ладна, немојте да се смеете. И никогаш не запоставувајте ги тестисите.

Апел до девојките

ве молам некористете ги забите премногу!!! може од време на време но сепак усна си е усна и јазик си е јазик!!!

ej vo oralen sex moze i upotreba na med,malo slatko zadovolstvo,zosto da ne...?

luge nema ama bas nisto podobro od oralen sex pa i pojke mi se dopaga i od vaginalniot. zakon e! nemam drug komentar samo sakam decko so ke se pridrzuva kon ovie pravila
:pusk: :sexx: :hump:

Se soglasuvam deka oralniot sex e najdobar. Barem jas taka go sakam. :vozbud:

DA!Oralniot sex e zakon,samo ako go pravis so nekoj sto mu veruvas i znaes deka e zdrav,a ne te lize pa aj polse so fatil infekcija i nikako ne mozes da ja iskorenis.Najbiten fakt e i maskoto i zenskoto da bidat sredeni pred da se desi toa.A i da ne zaboravam najubavooooo e koga tipot te smukaaaaaa.

Спрема испитувањата 5% мажи го сакаат оралниот секс поради уживањето, 5% го сакаат поради чувство на доминантност а 90% поради тишината.

Одлично. Добри совети!!! Но сепак во сексот нема правила.

znaete sto e sekoj ima covek e razlicen i sto e super za eden moze da ne bide zadovoluvacko za drug taka da treba da otkries sto saka partnerot najveke a ne bi bilo loso i da prasas sto saka nema sram za toa ako sakas da go zadovolis partnerot ke go prasas!

Dodatoci za extra oralno zadovolstvo se vo kombinacija so slednovo:
play-warmer.jpg

(a i extra blag vkus ima na jagoda)

a ako partenrot bil mnooogu mnooogu umen togash slednovo:
990466;Warehouse;Warehouse.jpg

(vkus na menta, nevideno extra e, a partnerot sigurno ke stenka big time od zadovolstvo)

Kaj moze da se najde ova?

Dali voopshto ima vo Makedonija vakvi oti sum barala a ne najdov ..

Има бе, јас имам наоѓано во тинекс
интересно беше што во црна гора кога бев на одмор со девојка ми најдовме таму еден вид на прстен но со прикачен вибратор и го купивме за само 5 евра и откако го искористивме девојка ми самата ми купи уште 5 такви зашо и беше прекрасно:vozbud:

[media]http://estore.durex.com.au/catalog/images/Durex_Play_Vib.jpg[/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=ZpPt3dg6Kds[/media]

доаѓаме тука и во тинекс ги гледаме истите за пониска цена :)

ej vo oralen sex moze i upotreba na med,malo slatko zadovolstvo,zosto da ne...?

слатки работи мозе да се употребуваат само доколку пред пенетрација дечкото се истушира зошто не смеат да се внесуваат шекери во женскиот полов орган

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom