Конкурс за полицајци

• Креатор на темата Креатор на темата riki123456
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
18 јануари 2011
Мислења
27
Поени од реакции
1
слусам се вртат муабети дека имало пустено конкурс за полицајци па ај ако некој знае неш во врска со случајов нека пише.

О златен, шо сакаш да знаеш бре.
Тие конкурси пуштени се чисто формално, луѓето веќе работаат на тие места за кои е објавен конкурсот.

абе да прашам да не знае некој неш случајно одам во полиција сите се прават наудрени да му е... никој ниш не сака да каже

Јанкуловска што ти е?
Каква јанкуловска бре .. блиски роднини сме али џабе ..и јас и братми можеше да не пикне ама кога се јави таткоми рекла демек не примале ништо сега.. јас имам завршено техничар за патен сообраќај а братми има машински техничар и лиценца за обезбедување .. џабе е .

„Слушам дека...“ - дефинитивно прераснува во синдром.
Каква јанкуловска бре .. блиски роднини сме али џабе ..и јас и братми можеше да не пикне ама кога се јави таткоми рекла демек не примале ништо сега.. јас имам завршено техничар за патен сообраќај а братми има машински техничар и лиценца за обезбедување .. џабе е .
Ништо, премногу квалификувани сте за во полиција.

Без заебанција луѓе ако знаете нешто казете и јас сум заинтересиран за МВР ако знаете кога излегол и во кој весник или кога ке излезе кажете . Зошто ако не ЗАПНЕМЕ НИЕ бракава ке ни ебат мајката зошто овој конкурс може да биде последен за период од 6-7 години.До тогсш којзнае дали ке има друг а како што идат работиве не би рекол дека понатака ке имаме можнос ние МАКЕДОНЦИТЕ да конкурираме.

Веќе роднинска врка кај Јанкуловска не важи, она само швалери прима. ;) :icon_mrgr:
Деца со полициска академија седат дома они со средно обрзование и смер машински техничар сакаат во МВР, тоа утресабајле. :eek: :facepalm:

Деца со полициска академија седат дома они со средно обрзование и смер машински техничар сакаат во МВР, тоа утресабајле. :eek: :facepalm:
што е дете криво што така ни функциониора државата?
башка мерак има полицаец да биде.
ама не знае дека треба пред тоа да има досие во полиција, да нема поише од осмолетка, или се прифаќа и средно вечерно, да е ќелав и набилдан.
СО СРЕЌА НЕКА Е!

Нема конкурс.. :)
Муабетов 2-3 пати годишно го пуштаат..ќе има конкурс,ќе има...али не е точно :)

што е дете криво што така ни функциониора државата?
башка мерак има полицаец да биде.
ама не знае дека треба пред тоа да има досие во полиција, да нема поише од осмолетка, или се прифаќа и средно вечерно, да е ќелав и набилдан.
СО СРЕЌА НЕКА Е!
За овој роднината на Јанкуловска мислам. :D

Веќе роднинска врка кај Јанкуловска не важи, она само швалери прима. ;) :icon_mrgr:

До некаде си во право, ама дечките со полициска академија сигурно не сакаат како позорникари да работат :)
А овие без факс, сеедно им е, само да почнат од некаде...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom