Милиони руси и турци ќе загинеа ДА. Но можеби светот за живеење ќе беше поубаво. Па нема да им беа прв пат, од секогаш низ историјата русите и турците имале крвави војни.
Да ќе си признаеш се, за вас јудеомасоните и Хабад животот на лебарките и Гоите не вреди ништо, пола свет го направивте концентрационен логор и систематски ги убивате нееврите.
Добро кажи ми ако Хитлер бил лош, тој што го победил Хитлер, дал 20 милиона жртви за да ја спаси Европа и самите себе-СССР од фашизмот и истребување, не е ли добар за вас?
Откаде е тој фанатизам и злоба во тебе, да посакуваш милион Руси да загинат, немате ли некоја особена благодарност кон Русија затоа што ве спасиле вас и светот од Хитлер?
За мене како македонец, од семејство на партизани ми е јасно дека ако Русија не го запрела Хитлер, нашите партизани немаше да успеат, истотака ми е јасно дека после евреите и циганите, православните биле во тој список на нај ниски раси и треба да се убијат сите. Нема како да не сум благодарен на Русија затоа што денеска сум жив и постојам, другата варијанта беше сега да е трети рајх без славјани.
Ми се чини дека ви зинал газот за територија, не само голанска рамнина а зашто не и пола Сирија,а зашто не и цел свет. Имај предвид дека и во средновековието еднаш се "родил" вашиот спасител Мошето и стигнале во Турска, така уверени дошол божјиот син, бескрајно се силни одат да го качат на престолот во Ерусалим, башибозукот го фатил "месијата" и го набил на колец, сите како посрани се разбегале, па не бил тој спасителот....
Сега после неколку стотини години пак истото, ќе го прогласувате антихристот за цар на светот и господар на гоите, прочитај малку од нашата библија за откровението, мислам дека веќе живееме во тие години.[DOUBLEPOST=1480522472][/DOUBLEPOST]Да се вратиме на војната во Сирија, два три дена одмор за ослободителите на Асад,сепак и тие се луѓе им треба одмор и да ја прослават последната победа.
За денеска е добро, ослободени се населби Рамуса, Шеих Саид, и пола Ал Сукари, индустриска зона Карм