Конечно сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
...никогаш нема да најдам пријател пред кого ке можам целосно да се доверам и да се ослободам од тежината што ја носам во себе...:toe:
И јас го сфатив истото, за жал, ама тоа е... Нема денес пријатели, секој сака да те зезне во секој поглед и секој се дружи само од корист, ама мора да научиме да живееме така...:toe::toe::toe:

... дека сум ливадинка зелена...
...и дека редно е веќе да пораснам :jaj:

сватив дека работите што треба јас да ги направам никој нема да ми ги заврши
сватив дека ништо не сум сватил одкога почнав да свакам дека треба да свакам работи што се за свакање.... ме свативте?

... дека го имам него.Дека ја имам и неа, прекрасно мало мое суштество кое вечно ќе го сакам покрај сите срања што ќе ми/ти/ни се случат, дека си ги имам пријателите што ме држат за рака без разлика каква одлука ќе донесам и ќе ме гушнат кога животот нема да биде добар, другарите кои што ми го прават денот прекрасен, фала ви дечки :back:, ја имам мајка ми што се грижи за мене и татко ми што ме сака повеќе од се и ми ги дава сите можни причини за живот.

Конечно сфатив, имам се и сум среќна што сум жива и тука во мојот живот!!!
Аххх ... :vozbud:

......... јас сум силнааааа....иако плачам на романтични филмчиња

Конечно сватив дека ништо неам сватено...треба малце да се ангажирам а не цел живот да ми е statusQuO

...некогаш може да биде дури и добро чувството кога незнаеш што сакаш. Да убаво е :)))
...дека е подобро кога живееш од денеска за утре без да се секираш за задутре:)

сфатив дека НЕКОЈ не заслужува да биде сфатен во ниедна смисла на зборот...
и дека не ВРЕДИ да се замарам од денес натаму...:pipi:

Svativ deka sum srekna so se ova sto go imam, so site prijateli i neprijateli, so ljubovta, so moite iako nekogas znaat da me gnjavat ama toa e...
Kako i da e srekna sum i odam da se prosetam po dozdov malce da pokisnam i da ja pocuvstvuvam esenta...
Ve sakam siteeeeeee pozzzzzz

сфатив дека не постои совршен човек на планетата

...
- не знам да танцувам;
- не знам да се однесувам добро во друштво;
- не знам да ги почитиувам лушето толку многу, колку што веројатно би требало;
...
- на една личност ништо од тоа не ѝ значи, зашто пак е крај мене. :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom