Конечно сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно сфатив дека романската роба што ја земам за дуќанот за спортска опрема е подобра од турската роба.

...дека колку пута и да речем не се зближуем многу со нови личности што ги запознавам, ја пак се зближуем;
...дека ако поседим уште некој ден у Скопје ќе се фрлим од балкон;
...ако сфатим уште нешто ќе пишем:helou:

... дека треба да почнам да учам мноогу оти не ќе биди баш најарно

дека треба да го живеам секој ден како да ми е последен...

Дека сум најсебичносто суштество на светов.
Дека моите проблеми,за разлика од нечии други се ништо..Ама себична сум,слепа...:tapp:

И дека колку и да ме нервира фејсбук,навистина може да ми ги врати пријателте во секојдневниот живот.

Во Саботава ќе ја направев најголемата грешка, имало луѓе кои знаат да ме разубедат блаогодарение до една членка од форумов
Колку и да се инаетам знам дека грешам
Последната надеж ми е срушена, немам никакви шанси...
И најново дека пополека се разболувам...

некои работи едноставно така требале да бидат

Сфатив дека некои работи или нешто колку и да се трудиш да ги промениш, тие осануваат како такви и само те измачува помислата дека можеш да ги промениш.

....сфатив дека уште сум слеп за некои работи.

Дека некогаш претерувам и се нервирам за глупости........

Конечно сфатив дека секое сабајле ми е надрвен максимално, и дека од таа причина колку и да се трудам секогаш ја промашувам шољата кога мочам.

Конечно сфатив дека секое сабајле ми е надрвен максимално, и дека од таа причина колку и да се трудам секогаш ја промашувам шољата кога мочам.

Касно палишшшшшшш....

Конечно сватив дека...дека некогаш и не треба да одиш преку сите...да не испадне на крајот дека тоа е за џабе....:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom