Конечно сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Дека имам многу голема потреба од...
Дека не е лесно да си земена личност и да имаш потреба од тоа!
Џизус КРИЈЗ!!!:vozbud:

...дека одвај чекам да дојде 27ми...или 20ти, сеедно...:wub:

... дека Дедо Мраз не постојт :cry:

... дека Дедо Мраз не постојт :cry:
:pos::pos:

Дека има многу себичен народ
дека лутината ми трае само 2-3 саати
дека не ми е гајле ако мене некој ми се лути
дека изгледА по се не сум срекна:tapp:

Deka site administratori i moderatori od sportskiot del se kurtoni koi si zamisluvaat deka se nekoi mangupi i deka naskoro ke dobijam dozivoten ban samo e prasanje na vreme koga pozz:drk::drk::drk:

Дека е време за нова страница...

...дека сум единствената здрава личност во излудувачка средина со психички нестабилни личности кои не се свесни за своите постапки и чекори во обратна насока!

...дека другарството не е доблест за секој човек!!

Дека судбината секогаш ќе ме насочи по оној пат кој треба да го изодам..Без разлика колку и да се трудам да го избегнам,секогаш ќе сум на вистинско место во вистинско време..
А,вујко ми е ѕвер,еден од најмудрите луѓе кои ги знам..
Секој негов збор ми е животна лекција..

Надежта и не е така толку добра по се... избрзаноста донесува пропаст... секоја погрешна направена одлука, пекол... секој одречен збор, повреда... секој искажан пребрз збор, лага или утеха... времето, вистина... радоста создава рана која пече... новиот живот, нови страници... за идни поколенија, насочување на подобрите одлуки... секоја сторија, една наука... татко кој пренесува навика за добрина меѓу своите деца и грижа еден за друг како и кон пријателите... еднаш рекле, два пати мери еднаш сечи... или во денешница... два пати Мери, еднаш сестра и... но највеќе што ја сакам е следнава кога ќе ми ја речат... каде трчаш ко мува без глава... :helou:

Deka site administratori i moderatori od sportskiot del se kurtoni koi si zamisluvaat deka se nekoi mangupi i deka naskoro ke dobijam dozivoten ban samo e prasanje na vreme koga pozz:drk::drk::drk:
Желбата ти се исполни.

Назад на темата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom