Конечно сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
конечно сфатив дека не треба да даваш се од себе ако другата страна несака да соработува

Конечно сфатив дека некои луѓе едноставно нема никогаш да се сменат и ќе си тераат по свое, па макар тоа било лошо за другите околу нив....

конено сватив како да се бранам од лугето

Изреката “Испод мира триста вира“ е сосема точна.

svativ deka me boli takvata so ke kazat dr za mene a i jas za niv sekoj iam pravo na svoe mislenje osobeno jas

...го имам цело време на светот, поготово сега, не треба да брзам со ништо и да губам надеж... се ќе си дојде кога треба и само по себе.

Конечно сфатив дека нетреба за се и сешто да плачам и на секого да му ги покажувам моите чувства,
~Конечно сфатив дека немам ни еден човек покрај мене кој може да ме поддржува,
~Конечно сфатив дека се што силно го сакам можам да го имам,
~Конечно сфатив............

Конечно сфатив дека некои луѓе ама баш ич не ја заслужуваат нашата љубов.

Пред некое време почнав да сваќам но сега сум сигурна дека немам среќа во љубовта..:(ама затоа имам среќа во други работи...ај јас заминав да се коцкам:)

Svativ deka life sucks deka mi e smaceno od se od site prikazni na svet od site sreki i nesreki.Smaceno mi e da slusam sakam nekogas nekoj i mene da me soslusa. konecno svativ deka mi e smaceno da sum sama.Svativ deka sakam da sakam i da bidam sakana.

Конечно сфатив дека...и покрај толку многу луѓе околу мене...ја сум сама! Сама...................

..вистински ја чувствувам како дел од мене и многу ми недостига, ама јбг тоа е што е, увек каснам по навика :kesa:

дека за џабе чекав распуст коа еве ни викенд не помина досадно ми е.Треба да си најдам работа не ми се седи дома и не ми се мерат улици.

Луѓето не се мењаат... Лажливец ќе си остане лажливец....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom