Конечно сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
дека компјутериве нашкола се добри за роварење по кајгана:)

дека компјутерот ми е полн со вируси

Конечно сватив дека во денешно време не треба да попушташ на никој и дека не треба да покажуваш слабости пред другите

Конечно сватив дека уствари математика на полагање ќе ме остаи:kesa:

Конечно сватив дека уствари математика на полагање ќе ме остаи:kesa:

абе никола..направи нешто,ни на најголем непријател не му посакувам на полагање да го остават:jaj:

Јас конечно сватив дека иако мислев дека тоа со моето преценување на луѓето е завршено..не!Повторно ме разочара едно суштество..а така бев воодушевена од него..славата удира во глава,зарем не??И уште нешто сватив..dig dig dig..и ќенајдеш нешто:)

абе никола..направи нешто,ни на најголем непријател не му посакувам на полагање да го остават:jaj:

Јас конечно сватив дека иако мислев дека тоа со моето преценување на луѓето е завршено..не!Повторно ме разочара едно суштество..а така бев воодушевена од него..славата удира во глава,зарем не??И уште нешто сватив..dig dig dig..и ќенајдеш нешто:)
Добро,може нема да ме остаи,денеска нешо ептен песимистички сум расположен,или не сум расположен свеједно:jaj:

Сватив дека најчесто луѓето отпосле ја откриваат својата темна страна.:uvo:

Конечно сватив дека некоја личност ја сакам премногу...:back:

Некои личност не треба да ги кријам веке, дека летаат после

Дека е глупа земјава што држи секакви луѓе...:nesvest:

дека никој нема појма која боја е огледалото,дека во секој момент може да не лупне метеор,Кореа да не рокнат со нуклеарна,да искочи уште некоја е**на болест и дека ми се јаде.

дека не треба да правиш планови однапред со денови, оти на крај секогаш ќе те заебе ништо

дека и глупите песни може да те полудат:nesvest:

доказ: у пм со тој заразен ритам бе..цел ден тн тн тн тн тн ми се врти во глава..

Конечно сфатив дека треба да намалам сметка на мобилниот:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom