Divider
Seraphim
Delija, Zevsus, Varnava, ostanati malokurefci, mir i dosta e.
Smirete hormoni.
I vie drugite smiretre se.
Smirete hormoni.
I vie drugite smiretre se.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Таа твоја логика е иста како твоето тврдење дека збориш на ист јазик како и Аце ВЕЛИКИ... Значи ГОЛА ВОДА...
Арнаутите на Косово и Метохија веат албанско знаме затоа што така им дозволија светските терористи САД и компанија, додека Србите во Босна веат СРПСКО знаме само на онаа територија на кој светските терористи не успејаа да им ја окупираат... А Српско знаме треба да се вее низ цела Босна од проста причина што Босна е СРПСКА...!!! :wink:
А за Младиќ... веќе полека одат во пензија и од власта неговите истомисленици и јатаци. На сцена идат млади и напредни срби чија цел е Србија во ЕУ и НАТО
Ќе го предадат и него.
Не, не си грешка. Србија ќе ги предаде сите обвинети на Хаг за да влезе во ЕУ. Младиќ уште може да се потпри на некои свои колеги и соборци од време на војната али веќе и тие си заминуваат од функиции и не ќе можат да го кријат.Епа не знам зошто беше толку скептик кога пиша дека за Србија да влезе во Еу и Нато треба да ги предаде сите воени злосторници. Или грешка сум. ?
Ти сега велиш дека то што било кое несрпско знаме се веи негде во Босна е тероризам а ако се вее Србско знаме то е знак на мир и слобода ?!?!
Ја верувам во она што ќе видам, а гледам дека во делови од Босна, народот не вее србски знамиња и не се осеќа како Срби. А ти велиш дека тие у ствари не се свесни дека се у ствари срби ?? И во хрватска народот не се осеќа како срби и не вее србски знамиња а ти сакаш да кажиш дека некој ги излажал дека не се срби и тие се у заблуда дека не се Срби??
Апсолутно ДА... Од проста причина што таа земја е Српска... Е сега ако веруваш повеќе на САД дека не е Српска земја, тогаш така нека ти биде...
Ја верувам во она што ќе видам, а гледам дека во делови од Босна, народот не вее србски знамиња и не се осеќа како Срби. А ти велиш дека тие у ствари не се свесни дека се у ствари срби ?? И во хрватска народот не се осеќа како срби и не вее србски знамиња а ти сакаш да кажиш дека некој ги излажал дека не се срби и тие се у заблуда дека не се Срби??
Србска земја е зад карпатите негде. Таму им е татковината. А ова овде што го зафаѓа сега Србија е релативно ново. Тазе. Таа земја пред да дојдат Србите му припаѓала на други народи. Србите у ствари се караат за нешто шо не е нивно. Па и самите не знат дал е древна србска земја Србија или Црна Гора или косово или Хрватска или Босна или Португалија или Занзибар....
Уше не им е јасно.
Не, не си грешка. Србија ќе ги предаде сите обвинети на Хаг за да влезе во ЕУ. Младиќ уште може да се потпри на некои свои колеги и соборци од време на војната али веќе и тие си заминуваат од функиции и не ќе можат да го кријат.
Cowardice asks the question, ‘Is it safe?’Zevsus,...ostanati malokurefci, mir i dosta e.
Smirete hormoni.
бате тука си грешка. Србиве ќе сакаат да го предадат Младиќ, може и ќе го најдат ама тој нема да оди ХАГ, ќе се самоубие. имаше изјавено дека најголема казна му е тоа што ја изгубил ќерката и дека никогаш нема да го фатат жив, а знаејќи го каков карактер е, војник во буквална смисла на зборот, бидете сигурни дека ќе си акне метак во глава и крај на приказната
Вистински војник е чесен и праведен. Вистински војник нема да нареди стрелање на цивили. Вистински војник нема да нареди опколување и гранатирање на град полн со цивили . Вистински војник нема да дозволи да заради него цел народ и држава бидат уценувани и понижувани.
Cowardice asks the question, ‘Is it safe?’
Expediency asks the question, ‘Is it politic?’
Vanity asks the question, ‘Is it popular?’
But conscience asks the question, ‘Is it right?’
And there comes a point
when one must take a position
that is neither safe, nor politic, nor popular,
but one must take it because
one’s conscience tells one..
‘That it is right?’
BOSNIA was,is and will be serbian.
:back:
Па не ли сфати досега дека тие никогаш немале муда за праведна борба, и секогаш покажувале сила на недолжни луѓе?
Ебате „храброста“ малокурефска што ја имаат простачка...И на ферка да ги викнеш, не ти доаѓаат...
Аман бе ал е емотивно детето. Неколку дискусии и падна во депресија!Пропагандата...
ја има таа голема маана што во текот на нејзиното остварување,алатките преку кои што се спроведува,т.е. живото,топовското месо според мене или пак плакатен фирерите според драгиот Concrete први 100% се уверуваат и стануваат жртва на своите бљувотини.
Така да,овие двајцата над мене и уште еден потенцијален болесник неколку реда погоре нема многу-многу да ги коментирам.
Ќе ги оставам да се угушат у сопствената реа.
Тој како генерал на армија која направи злосторства треба да ја прифати одговорноста (ако е навистина војник)
Треба сите во Србија да чекаат да се убие или умри па да тргнат со преговори со ЕУ ??