Концерти во Mакедонија

• Креатор на темата Креатор на темата \m/arko
  • Време на започнување Време на започнување

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Локација
Behind you...
Веб-сајт
www.babati.gov.babala.mk
Вака сега влегов во дискусија со брат ми за како тоа секогаш кај нашиве соседи доаѓаат некои добри бендови од светски калибар, а цело време нас не обиколуваат од нивните турнеи. Незнам што е проблемот со нас, за место имаме колку толку, според мене тоа што фали продуцентскиве куќи како Авалон на пример да организираат концерти кај нас во Македонија а не во Србија ги носат за да профитираат повеќе.​

не се само парите и организацијата проблем. Проблем е и тоа што имаат оправдување дека ке имало нешо панаѓур ова она. абе живи глупости!!!

gleam vo grad posteri
"Lenny kravitz vo makedonija????"

Стварно бе мамата. Врвни светски имиња дојдоа во Србија,Бугарија,Грција. Нас не скокаат. :S Поима неам зашто...Највероватно парите се проблем.

да точно секаде дојдоа само низ македонија не минуваат... некои викат дека немало доволно место за големи бендови дека по светот имало минимум 1 милоон луге .. шознам а и слаба ни е организацијата .. .:S:S::(

да точно секаде дојдоа само низ македонија не минуваат... некои викат дека немало доволно место за големи бендови дека по светот имало минимум 1 милоон луге .. шознам а и слаба ни е организацијата .. .:S:S::(

По незнам кој пат спомнуваш милиони луѓе. Научи дека само неколку пати во историјата на музиката се случило да има милион луѓе на концерт.

Македонија и концерти магаре и музика... А вистина е така, сите познати ги донесоа на балканот и ќе ги носат, ама у Македонија?? Пинк ??:pos2: Иги Поп???:pos2: Абе дај идете копајте таму

Македонија и концерти магаре и музика... А вистина е така, сите познати ги донесоа на балканот и ќе ги носат, ама у Македонија?? Пинк ??:pos2: Иги Поп???:pos2: Абе дај идете копајте таму

Знаеш ли кој е Иги Поп? ...избриши си го punk зборот од никот.

Организација и пари. Сите знаете убо дека тоа е проблемот. Народ вака така мизерија е бројката ама со добра организација за од соседнидржави да имаат можност да доаѓаат на дотичниот концерт се покрива според мене гледаноста, финансиите се враќаат... лаички.

Еден успешен концерт го покрива другиот.... еден неуспешен заебува наредниот. Све е до парите.

Се ми се чини дека сме мал пазар за таа работа :toe: како и да е многу од тука идат на концерти во Белград и Софија така да го покриваат тој дел од Балканот,но како што почнаа да идат Dj-и така да мислам ќе почнат и светските музичари да доаѓаат почесто кај нас...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom