Концерт од соништата и неостварената желба

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Koncer od sonistata e da go gleam Tieso u Ibiza letno vreme kako pusta muzika a zivotna zelba so nego na stage i ja da pustam neli e jako bi dal se so imam

Јас се би дал да можам у живо да ги слушнам Блек Сабат и Менсон

Dimmu Borgir,Anathema,Dark Tranquillity,Children of Bodom,Opeth,Steve Vai..

Paul Van Dyk ke bide fenomenalno za mene

Abe sea i paul van dyk e dobar ama TIESTO E zakon neli

Rolling Stones..... Зашто тој се правел мајмун па се пентарел на дрва? А? Да не паднесе од дрво, ќе му идев у Белград, пу!

Infected Mushroom најпрво....
...а неостварена желба `концерт на СТУДЕНИ НОЗЕ``

Концертот од сништата ми се случи на 14.5.1993 коа у Куманово свиреа неповторливите EKV. Милан & co свиреа како во транс, а ние направивме амбиент каков што доликуваше на големите мајстори! Им беше еден од последните воопшто како EKV, и како една од најдобрите нивни свирки на сите времиња снимки од 1-7 од Кумановскиот "гиг" беа ставени на компилацијата "Осврни се мирно на године прошле" EKV LIVE 3.

А би сакал да ги видам Соник Јут и Дејв Метјуз Бенд у живо...они ми се први две на листа на приоритети:pishtoldz

:vozbud: ах...сакам да одам на Tristania:nesvest::cuc:,Children of Bodom:je:,Opeth,Dimmu Borgir:pehar::music3:,Therion:pehar:,ама мислам дека ќе ми остане само сон:toe:...(или којзнае:wink:)

Sakam na JAMIROQUAI da odam.....Daj Boze :)

Gravity Grave напиша:
Концертот од сништата ми се случи на 14.5.1993 коа у Куманово свиреа неповторливите EKV. Милан & co свиреа како во транс, а ние направивме амбиент каков што доликуваше на големите мајстори! Им беше еден од последните воопшто како EKV, и како една од најдобрите нивни свирки на сите времиња снимки од 1-7 од Кумановскиот "гиг" беа ставени на компилацијата "Осврни се мирно на године прошле" EKV LIVE 3.

Sega mi se place, se ligavam i se nerviram... Nikad nema da gi gledam EKV...

Неверојатно искуство KohlBass, и ден денес се ежам коа ке ми текне на тој концерт:pishtoldz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom