Комплекс HarrySolomon! :)

• Креатор на темата Креатор на темата exlexmk
  • Време на започнување Време на започнување
priceless
Не знам дали мене вчера ме акнала мокра чарапа у глава или вие сте акнати, па одозгора тема се отвара за рандом спамер како и пред тоа да не имало такви легенди или овј е специјален па и одозгора во општи тема се отвара па одозгора од женет човек со деца тема отвара

Каде отиде светов :nesum:
priceless

priceless в крај. Натпревар за ретардињо на денот.

priceless
Не знам дали мене вчера ме акнала мокра чарапа у глава или вие сте акнати, па одозгора тема се отвара за рандом спамер како и пред тоа да не имало такви легенди или овј е специјален па и одозгора во општи тема се отвара па одозгора од женет човек со деца тема отвара

Каде отиде светов :nesum:
priceless

a ti mora da si nekoja golema velesanka a? gorda na tvojot demek mnogu ubav grat a? :tapp::tapp:

a ti mora da si nekoja golema velesanka a? gorda na tvojot demek mnogu ubav grat a? :tapp::tapp:

А јас мислам дека тебе треба да ти забранат пристап во Општи муабети не за друго треба некој да прати кога ќе пишеш за да ги бришат одма мислењата.

дајте бе нека се банира ретардава и нека се затвори темава...глупости...ќе се замараме со искомплексиран дебил :toe:

Барем да отвореја тема за тоа и да има анкета да бираме :nesum:
Сами се пријавуваат, нема што да бираме.

дајте бе нека се банира ретардава и нека се затвори темава...глупости...ќе се замараме со искомплексиран дебил :toe:
Комплексите со поголеми комплекси се ранат...или како и да беше.

Сами се пријавуваат, нема што да бираме.

Комплексите со поголеми комплекси се ранат...или како и да беше.

sto zboris ti be? :tapp: odi preispitaj se
kakvi se tie kompleksi? so se toa kompleksi? be kompleksi imase edni tabletiki koi mu gi dava na lugeto od nasata planeta a drugi tabletki ako ima takvi ne znam :nenene::nenene:

Уште една оловна:pipi:
Велееееееес Велееееееееес граде родеееееееееееееееееееееееен:vozbud:
Велес форевер :oeoeoe:
Велес ин мај харт :love2:
Велес рулззззззззз :music3:
И вил дај, крај енд флај фор Велес :violent1:

Уште една оловна:pipi:
Велееееееес Велееееееееес граде родеееееееееееееееееееееееен:vozbud:
Велес форевер :oeoeoe:
Велес ин мај харт :love2:
Велес рулззззззззз :music3:
И вил дај, крај енд флај фор Велес :violent1:

za tebe ne e zivotot ne znaes da go cenis
jas ke se pogrizam prva zrtba da bides na kirca mojot prijatel najak od ovaa planeta koj ke mi pomogne da ve ubijam site velesani koi mi ja truete planetata i mi umrela 200 000 prijateli :nenene::nenene:
vie ne ste luge vie ste kopita pecurkasto roglesti :nenene::nenene:

колку години имаш?

edno 1000000 pati dupla od tebe :pusk::pusk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom