Колку време траеше вашиот прв секс ?

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Знам дека има повеќе теми за Првиот секс , ама ме интересираше колку време траеше вашиот прв секс ? Дали беше пократок или подолг од останатите пати ?

Пред некое време добив одговор од една пријателка дека нејзиниот прв секс траел 3 ипол часа, а воедно првпат му било и на дечкото .
Мене ова ме поттикна да прашам колку е просек на времетраење на првиот секс. :)

Или можеби биле премногу спори бидејќи родителите им биле во другата соба.. :)

Ме зачуди мене тоа 3 часа...Затоа и ја поставив темата.

Збориме за прв пат,сигурно имало и убедување,морално преслушување,ликот на мајка ти над глава:icon_bigg

Си ме пресмеала мор да не пукнеш :icon_lol:
Но кога подобро ќе размислам,чинот на кинење траеше подолго и не се случи се во една вечер.Па болка,па тргни се,па вади го,ставај го до бескрај.Мене ме фати три дена по 3 минути.

Армин,имаш право:)
Намалете на шали,доволно беа,иако неможам да прекинам да се смеам.

Енигма цедето рикна цел викенд свирејќи,изгоревме цела кутија свеќи,се утепа самозадоволувајќи...а очекуваниот момент траеше неполни 5 минути.

Барем заштедивме на струја цел викенд.:pos2:

Мене ликот на мајка ми ме прогонуваше(ќерко што правиш,облакај гаѓите?!),во целиот чин:pos2:Чаршафот рачно го перев вечерта,и таа по неа,и таа по неа.Цела крв истече од мене.Си реков ако ова го мислат дека е убаво,јас ќе се зашијам.
Кафеделмар јас и на свеќи заштедив,во темница,очи да не си видиме.

Првиот пат,макар да не се води ни како секс тоа...траеше околу минута.
Со легендарни 2 години убедување.

Првиот пат,макар да не се води ни како секс тоа...траеше околу минута.
Со легендарни 2 години убедување.

Сигурно било со многу љубов.
Понекогаш се чудам колку е прекрасно да чекаш некој/а да ти „даде“, просто воодушевувачки.

Патем, мојот прв секс траеше околу 20-тина минути, фино беше, не дека не, сега стана уште пофино со текот на времето.:pipi:

Што знам, неколку часа, ама ни најмалку немаше секс цело тоа време. :icon_lol: Значи од соблекување до облекување беа неколку саата, ама тука спаѓаат и предигра, и убедување, и стави-вади-стави пак-не, вади брзо-ај утре да пробаме-море мечка страв, мене не страв-боли бре говедо-епа не се ебам, девица ќе си останам-ај стави пак да видиме-пекоооол, сакам домаааа-готово?-не, уште малце-боли?-не бе, зашо-ааааааа, крвввв!-етеее, готовоооо.

Значи да, мачни неколку саата беа тоа, според наведеново. :icon_lol:
Атмосферата не памтам каква беше... Може да имаше некоја свеќа. Мене темница пред очи ми беше секако. :icon_lol:

И така мачно уште наредните 3-4 пати... И после живот видов. :pos:

Не се сеќавам баш на време точно колку, ама не траеше кратко.:)
И викам на цурата ај до кај мене, она ај...(ама не беше невина:))...
А јас малце пивнат, од дента плус и ми беше "мавнат" еднаш, кога се грабнавме...:)
Верувале или не...не можев да свршам...и не свршив мојот прв пат, не можев...:wink:

Не се сеќавам баш на време точно колку, ама не траеше кратко.:)
И викам на цурата ај до кај мене, она ај...(ама не беше невина:))...
А јас малце пивнат, од дента плус и ми беше "мавнат" еднаш, кога се грабнавме...:)
Верувале или не...не можев да свршам...и не свршив мојот прв пат, не можев...:wink:
Aaaaa ти брачка ручно го имаш мавано пола саат пред чинот а? :tapp:

Иначе првиот пат лагани, онака убај 5-6 минути...со 2 и кусур саати пред тоа предигри и убедувања ти реков ми рече...

Aaaaa ти брачка ручно го имаш мавано пола саат пред чинот а? :tapp:

Иначе првиот пат лагани, онака убај 5-6 минути...со 2 и кусур саати пред тоа предигри и убедувања ти реков ми рече...

Не бе бато...онака рутински, дента.:)
А вечерта не се надевав на секс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom