Колку сте сигурни дека "добро" ги познавате вашите партнери?!

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Не мислете дека ги знаете своите партнери 100% и секогаш бидете подготвени на се. Никој не знае кога ќе дојде ден кога може да ви забие нож во грбот.

Не мислете дека ги знаете своите партнери 100% и секогаш бидете подготвени на се. Никој не знае кога ќе дојде ден кога може да ви забие нож во грбот.
Се согласувам со тебе на место ти е ова

Минатото кој го ебе, ама за иднината, не ни сакам да ја познавам. Што повеќе е странец и што повеќе се од странство, тоа подобро.

Врска - не постои личност којашто ќе ја истражувам целиот свој живот, бидејќи не би сакал да си имам работа со шизофреничарки од едноставна причина што ние 78-торица, не сме расположени за толку масовен gang bang.

На почетокот можно е нешто да крие/ да лаже ... Али понатаму ништо неможе да ми излезе од контрола ... Па за мене и не е врска ако не се познавате доволно меѓусебно :)

ne znam.... sekoi ima svoi skrieni strani... koliu i dobro da poznavame nekogo, sekogas moze da se iznenadime... pa duri i od samite sebe...

Па не знам што баш мислиш.
Ама знам се - која му е омилена боја, што најчесто сонувал како дете, како да го разбудам сабајле без да го изнервирам, што да му кажам кога е нервозен ради работа, а што кога е нервозен ради неговите, колку шеќер сака во кафето, и дека чорапите мора да се пеглани.
Можеби мислиш на - со кого се се гледа додека не е со мене, колку места посетува, со кого зборува на телефон... Не знам, а и не гледам причина да знам.
Карактерно го познавам и предобро, повеќе од што сакам :)

:pos::pos::pos:
Да не мислиш на кошули, кој пегла денес чорапи?

Мислам на чорапи, се подразбира дека кошулите се пеглаат. Ама фраеров мој не носи непеглани боксерици и чорапи :)

А кој пегла?

Па јас и мајка му, зависи кога со која живее ;)

Мислам на чорапи, се подразбира дека кошулите се пеглаат. Ама фраеров мој не носи непеглани боксерици и чорапи :)

А кој пегла?

HatsOff.jpg

А кој пегла?
Никад не сум дозволил девојка да ми пере чорапи, па дури и самата да го побара тоа зашто перењето чорапи сум го научил во војска и сам си го извршувам.
А пеглање чорапи, не знам, леле свашта . . .струјата што ќе ти ја потроши пеглата ќе те кошта повеќе од вредноста на чорапот :)

Никад не сум дозволил девојка да ми пере чорапи, па дури и самата да го побара тоа зашто перењето чорапи сум го научил во војска и сам си го извршувам.
А пеглање чорапи, не знам, леле свашта . . .струјата што ќе ти ја потроши пеглата ќе те кошта повеќе од вредноста на чорапот :)

Па санки не седнувам јас на раце да перам. Златна машина, плус и неа не знам да ја користам, одма сугестии по телефон мајки, шајки, пријателки :) Не е тешко, па не е само за него тоа, и мои работи упикувам внатре :)

Е да, ама ако не биле пеглани биле ,груби, и го ,чешале,. Е ај сега.
Јас не ги пеглам моите, не гледам смисла во пеглање чорапи... ама секој со своето :)

Ај да поставам под прашање што подразбирате во познавање 100%, дали сами себе си се познавате толку?
Мислам дека се е релативно се се менува така и ние како индивидуи, неможеш да тврдиш за ништо на светов дека е 100% колку и да си сигурен има секогаш некои делчиња кои се скриени, самите ние сме премногу егоистични да би дозволиле на некој друг колку и да го сакаме да не има 100% односно познава.
Баш така.Ко прво никој не се познава доволно себе си,а камо ли да го познава својот партнер.
--- надополнето: Oct 5, 2011 9:14 AM ---
Колку сте сигурни дека добро ги познавате вашите партнери?!
За да го запознаеш својот партнер добро потебна е преголема искреност.А бидејќи никој не е 100 %искрен (или барем 90 %) затоа и никогаш не е сигурно што може да те изненади партнерот.
Јас бев сигурна дека го познавам добро до пред некое време.Како си поминуваше времето така човек пополека си се прикажува во правото светло.
Или пак човек се менува од многу проблеми или ситуации.Тоа уште не ми е разјаснето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom